"Я бачив цей фільм зі спецефектами" - Посол Грузії про Август восьмого

23 березня 2012, 13:04
Власник сторінки
журналіст, телеканал ТВі
0
2364

Його не хвилює кіно, зняте в Росії. Важливо, що є Грузія і вона розвивається.

Єдиний коментар, який Надзвичайний і Повноважний Посол Грузії в Україні дав журналістам про "Август восьмого" прозвучав сьогодні в "Ранку з ТВі": "Якось мене запитали, чи дивився я цей фільм? Ми дивилися цей фільм у серпні 2008 року зі спецефектами, громадяни Грузії на собі відчули жахи війни. Тому все інше, що відбуваєтсья навколо цього фільму мене мало цікавить, щиро кажу. Мене цікавить лише те, що є моя країна -Грузія, і вона багата культурою, приваблива для ведення бізнесу. Ми протиставляємо всьому цьому абсолютно інші речі - реформи, балет, інші культурні події, якими багата Грузія."

P.S. Сьогодні Південна Осетія і Абхазія і далі залишаються окупованими. Закон Грузії "про окуповані території та їхнє відвідування" передбачає кримінальну відповідальність тих, хто зайде на ці землі. Тюрма або чималий штраф. При першій ліпшій нагоді нам про це нагадують. 
Відпочивайте в Грузії, починайте бізнес - на Чорноморському узбережжі чи на високогірних курортах - всюди, крім Абхазії та Південної Осетії.  


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.