Перший справжній мітинг за останні кілька років

23 квітня 2012, 22:42
Власник сторінки
виконавчий директор Інституту Масової Інформації, представник в Україні міжнародної організації "Репортери без кордонів", учасн
0
1569

За енергетикою його можна було сміливо порівняти з часами Помаранчевої революції

У минулу суботу, ВПЕРШЕ за останні кілька років, я була на непроплаченому мітингу)) На справжньому!!! За енергетикою його можна було сміливо порівняти з часами Помаранчевої революції, а за кількістю київського інтелектуального активу на квадратний метр він був взагалі незрівняним). Майже дві тисячі людей, яких не спинив ні дощ, ні вічне наше мояхатаскраю, ні поминальні дні, ні розчарування і зневіра! 
Я хочу подякувати всім тим, хто долучився до організації - перш за все, моїй підготовчій музично-концертній групі - новому голосу революції, геніальному Анатолію Векслярському, мегареспект Славку Пономарьову, який витерпів мою (і не тільки) біганину по стінах, прекрасній Ксені Коробчук і всій Останній Барикаді - ви кручє всєх!!!, суперорганізатору Максу Маньковському, який не пасує перед найскладнішими питаннями, Богдану Буткевичу - за допомогу і терпіння, Юлії Філоненко за круті знайомства, Дмитру Юринову - за співпереживання, і всі зусилля,

Дякую моїм прекрасним Святошинським партизанам і Виноградарським бойовим слонам - ми переможемо!!!,
Мудрецям з ініціативної групи 1 грудня - Євгену Сверстюку і Мирославу Поповичу - за освячення початку, і духовну підтримку боротьби проти руйнації, історику Михайлу Кальницькому, археологу Михайлу Сагайдаку, експерту з охорони памяток Миколі Пархоменко - за натхненні виступи,
ВСІМ ГУРТАМ І ВИКОНАВЦЯМ, які до нас прийшли і виступили абсолютно безкоштовно, Фомі, Фаготу, українським шаманам - Дахабрасі, Муріку, Олексію Мочанову, харизматичному Мирославу Кувалдіну, який розігнав хмари, серйозному Артему Полежаці, всім видатним особистостям, які виступали, а також тим, хто готовий був виступити і звертався до нас - ВЕЛИЧЕЗНЕ СПАСИБІ!!!
Хочу подякувати всім організаціям, які долучились до боротьби з руїною - ініціативі Першого Грудня, ГО "Фундація регіональних ініціатив", громадському руху "Відсіч", ВМГО "Молодіжний націоналістичний альянс", КМО "Спілки Української молоді в Україні", руху добровольців "Простір свободи", руху "Ми - європейці", ГО Молодь Демальянсу. 

Політичним партіям, які прийшли самі і привели своїх членів - Громадянській позиції, Блоку Кличка, Фронту ЗМІн, Свободі, Демократичному Альянсу, та іншим  - дякуємо за підтримку. Ваше завдання зараз - задіяти всі свої мандати і ресурси і захистити Київ і Узвіз практичними діями в Київраді та ВР.

Дякую унікальній і справжній Владиславі Осьмак, а з нею і всім києвознавцям - за терпіння і довіру:)
Ян Меднику - за палку відданість ідеї, Анатолію Велімовському - за оптимізм і пробивну силу, Ані Путовій, за те, що "розлила масло" по всьому інтернету, Володі Петрову - за чітке бачення і швидку реакцію,  
 
і хочу подякувати моїй команді, якою я надзвичайно пишаюсь - Єгору Соболєву, Наталці Соколенко, Володі Вятровичу, Ігорю Луценко, Ярині Ясиневич, Ганнусі Гопко, Вікторі Сюмар, Едуарду Курганському, Ігорю Розкладаю, Андрію Когуту, Олені Франківській, Дімі Муріну - друзі, я щаслива бути з вами, ви просто неймовірні!!!
Також величезне спасибі всім-всім-всім, хто приймав участь в організації, хто нас підтримав, і хто в нас вірить, всім справжнім і активним громадянам - разом ми величезна СИЛА!!!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.