Під Укрдомом булі танці

11 липня 2012, 06:48
Власник сторінки
Журналіст, сценарист документального кіно, спеціаліст з міжнародної адвокації
0
1661

Там читаються лекції, влаштовуються всілякі імпрези. Тобто налаштовані на серойзне продовження

Вчора увечері я зайшов під Український дім. І там були , як у клюбі, танці. Уявляєте собі, що народ б`ється на Останній барикаді від Олеся Донія за мову  і танцює.  Доній  допомагає організовувати заходи.

Політики пішли, заявивши, що вони здобули перемогу. Але громадяни вирішили з ними не погодитися. І тепер вони проводять акції, наполягаючи, щоб там не було жодної партійної сиволіки.

 Там протестують цілком щирі люди. Там багато молоді. Вони оголосили голодування. Як на мене. голодування в Україні скомпрометоване. Тим не менше, ці люди роблять це щиро, з вірою в свою правоту.

Схоже, там налагодили життя як і в Гостинному дворі. Там читаються лекції, влаштовуються всілякі імпрези. Тобто налаштовані на серойзне продовження.

Вздовж тротуару навпроти і  з боків Українського дому стоїть купа приватних машин. Доній твердить, що це ментівські машини. Вона там стоять, щоб перешкодити завезти його бусик з технікою для озвучення. Вони не пускали його бус протягом кількох днів. Хтось навіть розбив шибку буса. Міліція відмовляється реєструвати цей злочин, як і всі інші звернення. Вона сама порушує закон.

 Але позавчора, коли ішов дощ, Доній обдурив ментів і йому вдалося завести бус під дім. З його допомогою і проводяться всі акції.

Подивіться кілька фоток. Танцювала риба з раком. а петрушка з пастернаком. 

 

Цей чоловік постійно міняв партнерок, які, певне, стомлювалися ранцювати.

Экстаз

Навчитель танців однією рукою тримав мікрофон, а другою свою партнерку. Він розказував і показував  танцювальні па 

- Ну ходім потанцюємо. - Я вже іншому обіяцяла. 

І я теж іншому обіцяла. 

Ну тоді я з другом...







Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.