Міжнародний фестиваль перетворили у корпоративне свято Партії регіонів

10 вересня 2012, 13:50
Власник сторінки
журналіст
0
1088

7-9 вересня у селі Осій Іршавського району Закарпаття відбувся Міжнародний фестиваль мистецтв "Іван Попович збирає таланти".

7-9 вересня у селі Осій Іршавського району Закарпаття відбувся Міжнародний фестиваль мистецтв "Іван Попович збирає таланти". Усі афіші повідомляли, що свято пісні "отаман Карпат" організовує за підтримки Міністерства культури України, але закарпатці, а також гості свята, які приїхали на нього не тільки з України, були просто шоковані - сцена, і все навколо було обвішане стягами Партії регіонів, а також кульками кандидата у депутати від цієї владної партії в окрузі № 71 тепана Деркача.

Власне кажучи, багато мешканців села Осій взагалі не розуміли, чого це їхній "отаман" став рядовим агітатором "регіоналів".

У той же час у вічі усім кидалося неправомірне застосування адміністративного ресурсу Партією Регіонів - адже свято, яке відбувалося за підтримки Міністерства освіти України перетворилося у своєрідну вечірку "регіоналів", яку обслуговували міліціонери, пожежники і медики. Проте, варто зауважити, що можливо місцеве населення дійсно отримало насолоду від гарної української пісні у виконанні молодих місцевих талантів, але у той же час ще раз переконалося, що за Партію регіонів, як і за її кандидата - Степана Деркача - голосувати не варто, бо вони вже зараз плутають державний і особистий гаманець.

Крім того, ще одним показовим моментом можна вважати і те, що прапори Партії регіонів запросто гордо майорять на поламаних баскетбольних  щитках, поряд з державним стягом та прапором села, а окрім того "регіоналів" і Деркача не смутило і те, що вони пропагували алкоголь на святі, яке відвідало чимало молоді - адже стяги Партії регіонів і рекламні алкогольні банери прикрашали одну і ту ж сцену.

Сумно, що партія влади несе в село не тільки культуру, але і зневажливе ставлення до держави та пропаганду алкоголю серед молодого населення краю. То, чи потрібні Закарпаттю такі депутати, як Степан Деркач? 












Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
ТЕГИ: вибори,#кандидат2012
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.