Французи на службі ПомРеву

22 листопада 2012, 01:55
Власник сторінки
журналіст
0
1767
Французи на службі ПомРеву

От, сьогодні французи відзначилися у Києві. ПСЖ забив чергові два цвяхи у труну жевріючого Динамо, а якийсь Енді Джеромі з Ліля разом з друзями опомаранчив в`їздний знак КИЇВ по Житомирській трасі.

Вночі на теренах Фейсбуку з'явилося повідомлення з фотографіями від невідомого раніше француза про те, що був обмальований у помаранчевий колір знак КИЇВ на Житомирській трасі. Нагадаю, раніше подібну акцію проводили у далекому 2004 році. Після того цей знак довго залишався помаранчевим, поки столичні комунальники його знову не перемалювали у стандартний білий колір по приходу влади Януковичів. .Аж ось тепер знову, завдяки французам, які ще пам'ятають графа Орлі, знак став помаранчевим. Це відбулося у ніч восьмої річниці Помаранчевої Революції. Дня, який змінив внутрішню свідомість великої нації.
При цmому ці французи залишили меседж: "КИЇВ знову помаранчевий. Привіт регіонам." 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
ТЕГИ: Украина,Киев,Франция,Помаранчевая Революция
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.