Звірство з людським обличчям

03 квітня 2013, 07:47
Власник сторінки
1
4353

Вчора на мітингу опозиції жінок-депутаток від ПР закидали кригою і шматками землі. Люди, котрі стояли за справедливість, виявилися здатними не неймовірне звірство.

Моя мама вчора ходила на мітинг, що вимагав виборів в Києві. Але після того, що там сталося, я їй заборонила взагалі відвідувати будь-які зібрання опозиції. 
Весь день вони говорили, "нам не байдуже". Вимагали дотримання закону, прав громадян, відновлення самоврядування. Вони були повністю праві. Але те, що вони зробили ввечорі, перекреслило все.

Люди з мітинга закидали шматками льоду і землі чотирьох жінок-депутаток від ПР. Вони хапали їх за руки, а коли жінки почали йти, їм в спину посипалась не лише лайка, а й важкі шматки. Про це сказала депутатка Ірина Горіна.

В мене питання: люди, ви що, озвіріли? Тепер всіх людей, які належать до ворожих вам політичних поглядів будете вбивати?

Я пам"ятаю, як ми були обурені, коли депутат від ПР Петро Мельник на виборчій дільниці в Ірпіні образив опозиціонерку Ірину Геращенко. Весь парламентський прес-пул, що складається переважно з жінок, гоняв Мельника кулуарами аж доти, доки той зовсім не втік з роботи. Весь депутатський загал повстав з вимогою, як не стидались висловитись деякі обранці, "покарати це чмо". Яким словом можна назвати людей, які вчора напали на жінок? Словом "люди" - можна? Один зі шматків льоду влучив Гориній в спину. Хтось із тих хто кидав, знав про те, що в неї дворічна дитина? А якби її вбили?

Коли в парламентському побоїщі десь два тижні тому від рук регіонала постраждали окуляри депутатки зі "Свободи" Ірини Сех, це стало приводом для цілого політичного скандалу та телерепортажів. Лідер "Свободи" Олег Тягнибок, що ініціював розбірку з Шуфричем, тоді казав, що для нього природньо захищати жінку. Сподіваюсь, він знає, що для деяких його фанів так само природньо чинити звірство проти жінок? Сподіваюсь, він так само заповзято, негайно і рішуче повстане, буде поруч скривджених цими гопніками колежанок та вимагатиме від правоохоронних органів справедливого покарання винних?

Шановна опозиція! Я в шоці. Всі нормальні люди в шоці від того, що сталося, повірте!!!

Це ви навчили своій фан-клуб такій політичній боротьбі? Якщо ви збираєте мітинг, ви знаєте про відповідальність за ВСЕ, що відбувається там? Чому ви не попередили людей про неприпустимість провокацій? Серед ваших ревнителів закону опинилися ВБИВЦІ, ви це розумієте????? Сподіваюсь, у Арсенія Яценюка вистачить мужності визнати помилку, як він визнав її під час втечі з фракції братів Табалових. А також - рішуче засудити та як мінімум вибачитися. Сподіваюсь, у Віталія Кличка вистачить аргументів, щоб пояснити колегам, де варто, а де не варто застосовувати силу.

Що вам робити далі, шановна опозиція, - я не знаю. Жодна нормальна людина тепер не ходитиме на ваші мітинги. Я своїй мамі категорично заборонила. Хай ліпше наші права порушує влада, ніж ми станемо в один ряд з озвірілими відморозками. 

Вчора ви (чи то ваші люди) зробили не просто неприпустиме, а страшне. Страшне не лише для вашої репутації, а і для української демократії.

Я би на місці влади з ТАКОЮ громадою не рахувалася...

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.