Віталію! Олеже!! Арсенію!!!

04 квітня 2013, 12:35
Власник сторінки
Журналіст, сценарист документального кіно, спеціаліст з міжнародної адвокації
0
4406

Що це за революція з перервою на обід?

Віталію! Олеже!!  Арсенію!!!

Я не тільки журналіст, а ще й виборець. Ви черговий раз закликаєте мене прийти на ваші зібрання. Як я розумію, це викликано тим, що остогидлі всім Овочі організували заколот і розколюють Верховну Раду на дві частини, або, як ви кажете, організували державний переворот.

Але поясніть же мені: якого біса ви мене туди кличете? Ви виборця кликали до Центральної виборчої комісії, щоб відстояти результати по п’яти округах, де вибори не відбулися через фальсифікації. Толку з цього зібрання було нуль. Ваші люди по цих округах не увійшли до парламенту.

Ви кликали виборця під парламент, щоб домогтися призначення виборів у Києві, як це передбачено Конституцією. Домоглися?  Толку з цих закликів – нуль.

Зараз ви знову кличете збиратися. Для чого?   Потанцювати перед пам’ятником Шевченку і розійтися? Ви вважаєте, що терпіння виборця безкінечне?

Може, ви нарешті роз’ясните план тактику і стратегію ваших дій? Яка ваша кінцева мета і що ви для цього збираєтеся робити? Бо просто кудись закликати народ – на це багато розуму не треба.

Але безцільне збирання закінчиться як у відомій  притчі. Ви будете кричати «Вовки!». А вас ніхто не прийде виручати. І доведеться вам піти хижакам на харч. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.