Юлія Савостіна купує тільки українське (відео)

29 липня 2013, 16:30
Власник сторінки
Журналіст, сценарист документального кіно, спеціаліст з міжнародної адвокації
0
2099

Вона побувала в гостях Прес-клубу НСЖУ і НМПУ

Олег Тягнибок мусить прийняти журналістку і піарницю Юлію Савостіну  до своєї супер-пупер націоналістичної партії . Якщо вона не погодиться, то в якості почесного члена без її згоди. Чому? Бо вона реально підтримує національного товаровиробника. Минулої  п’ятниці, 26 липня,  пані Савостіна була  гостею Прес-клубу НСЖУ-НМПУ.

П’ять місяців тому Юля, яка зараз керує  pr-агентством, але не відмовляється від журналістки, написала у ФБ, що починає  експеримент. Вона протягом року купує товари тільки українського виробництва. Це стосувалося всього - від харчів до техніки. І вона зобов’язувалася писати колонки до інтернет-сайту  delo.ua. Я тоді з одного боку з прихильністю поставився до цієї ідея, бо мені подобаються люди, які не погоджуються з тим, що ми всі кретини й ідіоти, які нічого не вміють. З іншого боку, в мене був скепсис, чи потягне це на цілий рік. Адже не так просто знайти стільки якісних товарів нашого виробництва, щоб про них щотижня писати колонки.

Ось уже п’ять місяців як Юля справляється зі своїм завданням. Вона навіть свого роду звіт написала про це. Виявилося, що якісних українських товарів не так мало. Темою нашої зустрічі в Прес-клубі НСЖУ-НМПУ  буде вміння купити ЗМІ на  «довгограючий» проект. Вона розповість про те, як виносила цю ідею і як втілила у життя.

Betv записало засідання Прес-клубу спілки журналістів і медіа-профспілки, в якому Юлія Савостіна. Вона розповідала про це так весело, що присутні іноді всі гуртом реготали, тримаючись за животи. Дивіться і насолоджуйтеся. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.