СБУ попередило черговий теракт

25 жовтня 2024, 20:46
Власник сторінки
Політолог
0

всіх виконавців затримано

Весь цивілізований світ вкотре побачив, що росіяни – терористи! Чергових поплічників путінського режиму затримала Служба безпеки України днями. Сам факт підготовки росіянами терактів в Україні – не новина, але вкотре всі мають побачити що саме готує росія. Російські найманці готували вибух в одному з людних місць Києва, під час якого мали постраждати сотні киян та гостей міста. Причому до військової інфраструктири це місце не мало б жодного стосунку.

Знов хочу звернути увагу на декілька деталей.

Перше, це вже вкотре росіяни намагаються здійснити теракт, але вкотре СБУ його попереджає. Основна мережа агентів росії розгромлена і гру та фсб намагається вербувати українців для здійснення терактів. Тільки мені цікаво, чому росіяни сподіваються на успіх напіваматорів, якщо професіонали не змогли виконати таке завдання. Один з наймасштабніших терактів планувався на 9 травня і там також були задіяні українці, але і його вдалось попередити.

Друге, росіяни весь час звертають увагу, що українці «використовують терористичні методи проти росіян». Не погоджуюсь. Коли росіяни кажуть про це, вони мають на увазі ліквідацію нашими спецслужбами зрадників і колаборантів. Але росіяни забувають, що під час таких ліквідацій ніхто з російських цивільних, навіть з тих, хто підтримує вторгнення до України, не гине та не навіть не отримує поранень. На відміну від росіян українська спецслужба карає виключно ворогів.

Третє, і найголовніше, російські найманці працюють на режим путіна виключно за гроші і їм байдуже де і кого вбивати. Саме так працюють терористи, в них немає іншої ідеології крім заробітку на крові. Найвідоміші терористи в історії як виявилось залишали після себе величезні статки. Крім того терористи як правило працюють на диктаторів, які крадуть гроші у свого народу і використовують їх проти своїх супротивників. І ніде в місцевих «демократичних ЗМІ» навіть не кажуть, скільки витратили на свої терористичні структури.

Але, як ми бачимо, це марні трати, бо нас є кому захистити. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: СБУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.