Люблять у нас рахувати чужі гроші

08 жовтня 2024, 15:41
Власник сторінки
Політолог, аналітик, блогер
0
Люблять у нас рахувати чужі гроші

І заздрити успіхам інших

Друзі, мова піде про діяльність не стандартного, депутата Верховної Ради України, успішного підприємця і мецената – Геннадія Вацака. Здавалося б він не полишив Україну, у найважчі часи! Допомагає армії і людям, але все рівно знайдуться ті хто буде вважати за потрібне критикувати і не прикрито заздрити.

Що я маю на увазі? Не так давно повиходили такі собі жовті матеріали з гучними назвами – Депутат Геннадій Вацак став першим в Європі власником Rolls-Royce Spectre за 600 000$. Сама назва вже вказує на замовний характер статті! Але йдемо далі по «статті». Народний депутат і власник кондитерського дому «Вацак» став першим в Європі власником Rolls-Royce Spectre. Це не перший ексклюзивний автомобіль, котрий має в своєму арсеналі Вацак. У слуги народу в наявності: інший Роллс-Ройс, Астон Мартін, Lamborghini, Bentley, Мерседеси тощо.

Отже якість такого матеріалу можна одразу зрозуміти. Це до речі майже вся стаття. І ні слово про те що Вацак, в першу чергу допомагає армії. Не було випадку, коли б прохання військових залишалося невиконаним, так само як і багато інших ініціатив парламентаря. Освітні, гуманітарні, інженерні ініціативи все це робить Генадій Вацак! І підкреслюю не десь із закордону, а саме в Україні. І це не плани на проекти, а саме реалізовані дії!

Я особисто не знайомий з Генадієм Вацаком, але буду дуже радий якщо вдасться познайомитись. Видно що він не піариться на допомозі військовим і людям в цілому, якщо я дізнаюсь більше про його благодійні ініціативи, допомогу ЗСУ, з радістю напишу про це якщо сам меценат не буде проти звичайно.

І в решті решт щодо автомобілів! Я ніколи не розумів цього бажання деяких «розслідувачів», «ЗМІ» рахувати чиїсь кошти і піддавати сумніву шлях людини до успіху! Особливо коли інформація відкрита. Тож Генадій Вацак, офіційно дуже забезпечена людина і ті чи інші придбання робляться офіційно і по закону! Це навіть не підлягає сумніву. Особливо коли він з нуля зміг побудувати дуже потужний бізнес – Кондитерський дім "Вацак".

Всі ці заклики до того, що треба позбавити грошей, бізнесу і т. д. мені нагадують чисто ленінські і сталінські лозунги! Чим закінчилося пам’ятають всі? А тим більше коли Вацак, будував свій бізнес, він не займав жодних державних посад! Жодних! Тому особисто я переконаний що такого роду «статті», або «розслідування», лозунги мають дуже негативний ефект для країни в цілому.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.