Сергія Нагорняка підозрюють у незаконному збагачені і зв’язках з рф

29 вересня 2024, 14:25
Власник сторінки
Політолог
0
12
Сергія Нагорняка підозрюють у незаконному збагачені і зв’язках з рф

Журналісти продовжують розслідування

Сергій Нагорняк – тренер ФК «Епіцентр» і колишній футболіст підозрюється у отриманні нелегального доходу і зв’язках з вищою ланкою російського окупаційного війська.

Як пише видання , Нагорняк декілька років тренував грозненську команду «Терек» (зараз «Ахмат») і залишився у добрих відносинах з власником команди – Рамзаном Кадировим. Окрім цього, як зазначають ЗМІ, Нагорняк має родинні зв'язки з росією через свою дочку Ольгу, яка проживає там і має російське громадянство. Вона одружена з Романом Мізгірем, який працює у структурах, пов'язаних із державними органами Росії.

За даними видання, на початку 2022 року, незадовго до повномасштабного вторгнення Росії в Україну, Роман Мізгір почав працювати у фірмі ТОВ "РАДІУС", яку пов'язують із Євгенієм Пригожиним, головним "кухарем Кремля". Ця компанія займалася постачанням харчів для армії РФ, що свідчить про прямий зв'язок із військовими операціями росії. Тобто зять Нагорняка не лише має тісні контакти з Кремлем, а й бере безпосередню участь у фінансуванні агресії проти України. Журналісти зазначають, що сам Сергій Нагорняк покинув Україну за день до початку вторгнення, що може свідчити про отримане заздалегідь попередження від його зятя.

За даними ЗМІ, ймовірно, у Нагорняка є непублічні джерела доходів, про які знають лише він та його безпосереднє оточення. Журналісти припустили, що через власників «Епіцентру» Герег і Хмельницького агробізнесмена Олега Собуцького Сергій Нагорняк незаконно отримує гроші, які дозволяють вести йому розкішне життя і купувати дружині мерседеси за 2,5 млн. гривень при офіційній зарплаті в 7400 гривень.

Як пишуть «Коментарі», Нагорняк також можливо пов’язаний з відомим вінницьким бізнесменом Іваном Немировським, чиє ім'я неодноразово згадувалося в контексті скандальних забудов у Вінниці. За інформацією журналістів, Немировський міг, у співпраці з управлінням Департаменту Фіскальної служби Вінницької області, створити монополію на продаж волоських горіхів у регіоні, використовуючи свої зв’язки для придушення конкурентів. І саме з таких і не тільки «схем» Сергій Нагорняк отримує прибуток.

Раніше , що Сергій Нагорняк  підозрюється в ухиленні від сплати податків.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Сергей Нагорняк
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.