Кому заважає начальник ГУР

26 вересня 2024, 12:20
Власник сторінки
Инженер технолог ракетного топлива
0
9
Кому заважає начальник ГУР

З військовими жартувати не треба, та ще у воєнний час

Із заходом наших військових у Курську область, мене зачепив один момент: в інформпростір обережно вийшов факт про те, що глава нашої військової розвідки ці дії не сильно підтримує.

Відразу питання: як так? Така операція без схвалення головного військового розвідника, дуже успішного і такого що користується заслуженим авторитетом не тільки у людей у погонах, а й у суспільстві. Що буває нечасто, але чому сприяла достатня публічність та професійна успішність. І як без його схвалення та активної участі курська операція?

Але маючи великий досвід у громадській та політичній сфері, не став одразу робити висновків. Вирішив подивитися, що буде далі? А далі, як накатаною доріжкою, пішли розмови про заміну його на посаді.

Зовсім недавно ми вже спостерігали заміну поважного у війську та успішного Головкому. Не скажу, що сьогоднішній головком менш успішний. Але все ж таки, до чого такі термінові заміни? Значить, комусь всесильному заважав. А чим може заважати, крім того, що багато знає? Цим і заважає, що знає щось, що іншим знати не належить. Мабуть про того, кому заважає.

Цей хтось нам цілий рік показував кіно про двосторонні договори про безпеку, доки не приїхала наша делегація до Америки на сесію ООН. І заявила, що необхідно укладати інші договори, а ті які уклали нам не зовсім підходять.

А ще, теж цілком успішного Міністра закордонних справ також раптом замінили. Ну мабуть не за те, що ляпнув зайвого полякам. І міністра інфраструктури також.

Друзі, скажіть, у яких країнах цілком успішний чиновник, який починає виходити у публічний простір, одразу починає комусь нагорі сильно заважати? При цьому лава запасних сяє вільними місцями.

Ну а з військовими жартувати зовсім не треба. Та ще у воєнний час. Але ж ні! Хочеться комусь покерувати всіма. Не несучи особливої відповідальності за дії. І все під гучні заяви про успіхи на всіх фронтах, і на бойовому, і трудовому. Ось тільки малий бізнес зовсім загинається. Працівників не вистачає, усі пішли на війну. А на війні, як на війні. Головне навіть не бойові дії, а щоби зайвого не ляпнути. А в іншому все гаразд!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.