Україна захищає весь світ від четвертого рейху Путіна

23 вересня 2024, 09:00
Власник сторінки
Політолог, аналітик, Тік Ток блогер
0
201

Україна захищає весь світ від четвертого рейху Путіна

А памятаєте, як не всі з розумінням сприйняли новину, що Президент України Володимир Зеленський заборонив діяльність в Україні церковних структур, пов'язаних з росією, як таких, що ведуть підривну діяльність та загрожують національній безпеці? Тоді багато хто з коментаторів зауважував, мовляв: «Та яку там загрозу можуть становити церковники? Держава ж має бути світською, не втручатися в релігійну сферу…». Та, як засвідчують невблаганні реалії, якщо ви не цікавитесь інформаційними війнами і дестабілізацію, то це зовсім не означає, що вони не цікавляться вами.

 

Якраз зовсім по-новому поглянути на масштаб загрози, яку створюють по всьому світі агресивні пропагандистські навколорелігійні організації, дозволив документальний фільм «Вплив» («The Impact», США). Якщо ви вже чули про цю кінострічку та встигли її переглянути, то знаєте, через яку риторику, медії та російська православна церква (РПЦ) та організація «РАЦИРС» цинічно і маніпулятивно насаджують ненависть, розбрат і виправдання воєнних звірств російського народу проти сусідів та світових партнерів. На прикладі нашої стражденної України, і не тільки... Ці організації й не приховують своєї кінцевої мети – знищити людяність та демократію у світі й навязати людству воєнну диктатуру під прапором росії й «царюванням» Путіна. Ви, певно, й не підозрювали, що саме російська РАЦИРС виступає координаційним центром всіх агресивних антикультових організацій, які діють у світі. Тобто, йдеться про цілу агресивно-терористичну мережу.


Навряд чи навіть політпідковані активні громадяни знали або зараз тримають в полі зору те, що напередодні початку воєнної агресії росії проти України саме РАЦИРС розгорнула масштабну кампанію з поширення всередині росії та в міжнарожному інформаційному просторі антиукраїнських наративів, тавруючи Україну як "секту на рівні держави", "терористичну країну" та "нацистсько-наркоманську". Ця риторика мала не «розлюднити», дегуманізувати українців як націю, тим самим начебто виправдовуючи збройну агресію проти України.

 

Ось так, мова ненависті та нейролінгвістичне програмування з боку росії до своїх громадян і прибічніків в інших країнах, стали причиною жахливої  загибелі тисяч і тисяч невинних людей наших співвітчизників... А серед росіян ця некрофільська риторика створила ілюзію "місії" зі збройного "визволення" України від "культового впливу" та "виправданої денацифікації". Наслідком стало те, що використання термінів "секта" та "культ" призвело до справжнього геноциду українського народу. Тому що це – не просто слова. Це зброя, яка одних перетворює на «орків», звіролюдей, а інших – вбиває.  І тепер вже численні еспертні дослідження доводять – саме використання цієї смертоносної термінології є специфічною ознакою російської нацистської пропаганди, що виходить з антикультової організації РАЦИРС.


І тепер вже дослідники на прикладі України аналізують, як словесне ненависницьке таврування породило геноцид цілої держави. І вбачають очевидні паралелі російської нацистської пропаганди з німецькою нацистською, а геноцид росіянами українців порівнюють з німецько-фашистським геноцидом єврейського народу.


Як за часів нацистської Німеччини на представників єврейського народу була навішена жовта зірка зі словом "єврей", так і зараз РПЦ разом з антикультовою організацією РАЦИРС навісила стигму на весь український народ тавруючи його словом "секта".


Нині ж, коли РАЦИРС та РПЦ вже почали на увесь світ називати "сектами" не лише Україну, а й країни Євросоюзу та США, виникає питання: яку мету вони собі ставлять тепер?


Експерти наголошують, що використання термінів "секта" та "культ" стосовно України стало частиною цілеспрямованої кампанії з дегуманізації, яка передувала повномасштабному вторгненню Росії в Україну та зухвалим військовим злочинам, якими агресори неприховано хизуються. Ця тактика, запозичена росіянами у німецьких нацистів, тепер вже починає застосовуватися російськими антикультовими організаціями і проти країн ЄС та США. Враховуючи трагічні наслідки для України та загрозу, яку така риторика несе всьому світу, використання термінів "секта" та "культ" має бути заборонене законодавчо в усіх демократичних країнах, - застерігають правозахисники, доки не стало запізно.

 

Відомо, що Європейський суд з прав людини (ЄСПЛ) неодноразово висловлювався проти використання урядами термінів "культ" і "секта". У 2022 році ЄСПЛ постановив, що такі дії порушують права на свободу людини. Також, згідно з восьмим оглядом Глобальної контртерористичної стратегії ООН від 22 червня 2023 року, діяльність антикультових організацій та їхніх агентів у світі вже законодавчо підпадає під визначення актів тероризму. У правоохоронних структурах ЄС вже розпочато розслідування щодо міжнародної мережі антикультових організацій. Готуються матеріали для  міжнародних судів, подібно до Нюрнберзького трибуналу, де російських нацистів ХХІ століття та їх посіпак буде судити світова спільнота.

 

А наша звитяжна країна, Україна, зараз, без перебільшення, воює зі світовим злом на передовій збройної боротьби з російським нацизмом. І наші захисники боронять на разі не лише свою рідну землю, але й демократичний загальносвітовий правопорядок посягань сучасного монстра – "четвертого рейху" Путіна-Гундяєва.

 

Тому світова спільнота має розуміти значення укарїнської оборонної війни та посилити підтримку України, яка захищає майбутнє демократії у світі. А всім цивілізованим світом треба вжити рішучих заходів супроти поширення новітньої російсько-нацистської ідеології та для притягнення до невідворотної  кримінальної відповідальності тих, хто використовує мову ненависті як зброю для дегуманізації і виправдання війни. Світ має усвіомити – війни не має виправдання!


І документальний фільм "The IMPACT" є важливим інструментом для підвищення обізнаності про сучасні загрози для демократії всього світу.


Подивитися фільм англійською мовою можна за посиланням: https://actfiles.org/the-impact-groundbreaking-documentary/ українською –  https://youtu.be/yZpdWz2Um3Q?si=lBo46tEfdVKDqyAx

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.