СБУ затримала ще одну групу диверсантів

05 вересня 2024, 08:16
Власник сторінки
Політолог
0
50

Її очолював екс-нардеп

Диверсійної війни вдається запобігти за рахунок оперативних дій проти можливих російських агентів. Кількість затриманих горе-шпигунів, які погодились працювати на росію вже йде на тисячі, але ще жодного такого «агента» держава-агресор не вимагає на обмін, а це значить що ці шпигуни їм не потрібні. Якщо в когось ще залишились сумніви, то нещодавна операція Служби безпеки України має їх розвіяти.

Нове затримання контррозвідкою СБУ шпигунської групи є по своєму унікальним. Вперше таку групу було створено екс народним депутатом України, який представляв проросійську «партію регіонів» (а потім ОПЗЖ) і затримання відбулось ще на «старті» діяльності цієї групи. Шпигуни планували створення розгалуженої мережі по всій країні і в їх плани входила диверсійна робота, пропаганда, розвідницька діяльність. Серед ліквідованих агентських мереж ця могла стати одною з найбільших та корисних для нашого ворога, якби не була виявлена вчасно. І в котре росіяни не виявили інтересу до обміну своїх посіпак.

Станом на сьогодні кількість подібних ліквідованих мереж Службою безпеки України наближається до сотні, і, якщо навіть по самим мінімальним стандартам рахувати, то це як мінімум десятки, чи не сотні,  тисяч збережених життів українців. Хлопці Малюка знають свою справу і варто їм подякувати за роботу. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: СБУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.