Робітничий лідер Юліан Василю поновлений на роботі рішенням Чернівецького суду

22 липня 2024, 00:48
Власник сторінки
всеукраїнська незалежна профспілка
0
65

більше двох років тривала наша судова боротьба проти свавілля чернівецьких можновладців та ділків

Шановні друзі. Прийшла радісна звістка з Чернівців. Багатолітня відчайдушна судова боротьба лідера нашої незалежної профспілки "Захист праці" в Чернівецькому тролейбусному управлінні" Юліана Василю, нарешті, завершилася повної нашою перемогою. Чернівецький апеляційний суд визнави незаконним та скасував наказ Комунального підприємства "Чернівецьке тролейбусне управління" №123-К від 15 квітня 2022 року "Про звільнення Юліана Василю" та поновив робітничого лідера Василю Юліана Оттовича на посаді аодія тролейбуса 1-класу КП "Чернівецьке тролейбусне управління". 

Від імені Центрального Комітету Всеукраїнської незалежної профспілки "Захист праці" висловлюємо велику вдячність адвокату Андрію Саламандику за блискуче представництво в суді нашого робітничого ватажка. Більше 2 років поспіль актив "Захисту праці" в ЧТУ був вимушений відстоювати інтереси людей праці без свого ватажка. Впевнені, що повернення Юліана до роботи значно посилить ефективність нашої профспілкової роботи серед водіїв та кондукторів чернівецьких тролейбусів.

Так тримати, друзі! Хай живуть незалежні профспілки України!

Голова ВНПС "Захист праці"
Олег Верник
21.07.2024 р.
 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Чернівці,тролейбуси
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.