На фронті загинув наш профспілковець "Захисту праці" Валентин Меделян! RIP!

10 липня 2024, 04:09
Власник сторінки
всеукраїнська незалежна профспілка
0
48
На фронті загинув наш профспілковець  Захисту праці  Валентин Меделян! RIP!
Валентин Меделян очолює колону "Захисту праці" в боротьбі проти "азірівського" проекту "Трудового кодексу" (2010 р.)

член Профспілкового комітету “Захисту праці” на "Житньому ринку" столиці України

Шановні друзі.

Щойно отримав дуже сумну звістку з фронту. Загинув смертю героя мій профспілковий побратим Валентин Меделян, член Профспілкового Комітету “Захисту праці” на Житньому ринку столиці України.

Важко сприйняти цюдмку, що Валіка вже немає серед нас. Скрізь в нашій профспілковій боротьбі Валік був поруч, завжди був в перших рядах нашого активу. Згадую наші перші акції біля Верховної Ради проти “азірівського” проекту “Трудового кодексу” 2010 року. Згадую нашу відчайдушну та запеклу боротьбу “Захисту праці” проти планів київської місцевої влади щодо приватизації всіх комунальних ринків міста 2010-2011 років. Тоді ми зробили майже неможливе та зупинили цю навалу. І завжди Валік був на передньому краю профспілкової боротьби. Скільки ж ми пройшли тих маршів та відстояли тих мітингів протесту разом з Валіком!

На початку широкомасштабної збройної агресії Росії Валік був одним з перших наших профспілкових добровольців. Мужньо воював, загинув як герой. Буду памятати тебе завжди, Валіку, як свого товариша, як відчайдушного борця за права українських трудівників та їх незалежних профспілок, як борця за незалежність та свободу України! RIP!

Голова ВНПС “Захист праці”
Олег Верник
09.07.2024.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: профспілки,війна
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.