Караул! Пограбували!

20 червня 2024, 16:27
Власник сторінки
Инженер технолог ракетного топлива
0
38
Караул! Пограбували!

Депутати Верховної Ради НІЯК не впливають на формування свого ж управлінського апарату

Дуже мене розсмішило. Пограбували депутатів Верховної Ради. Вкрали підписи під проектом постанови. А про що таке був документ, що аж підписи за нього прибрали.

Про зменшення зарплат Апарату. Своєму власному. А що, раніше не знали, що хлопці не соромляться утримувати себе як хочеться?

Так прокиньтеся. Депутати Верховної Ради НІЯК не впливають на формування свого ж управлінського апарату. Давно вже головним постачальником кадрів у цей апарат є УДО. А там свої традиції. Насидівся в молодості в кущах, надивився на гарне життя збоку. Виробляється стійкий рефлекс щось вкрасти. Хоч що.

І тут до кінця кар'єри потрапляє такий охоронець до Апарату важливої установи. Та не на пересічну посаду, а на начальницьку. Без жодних дурних конкурсів. Відразу в дамки. А тут якісь депутати раптом вирішили зарплату їм зменшити. Підписи зібрали. Що потрібно зробити? Зменшити кількість цих підписів, щоб не вистачало. Ну вкрасти - справа звична. Он у Межигір'ї автопарк президента-втікача охороняли-охороняли, доки стало нічого охороняти.

Але це лише один бік проблеми Апарату ВРУ. Як взагалі набирається трудовий колектив обслуговуючого депутатів персоналу? Питання звичайно цікаве. Але депутати відношення до цього мають мало.

Візьміть хоча б такий важливий орган, як науково-експертне управління. Ви думаєте, туди відбирають найкращих юристів? Як би не так! Відбирають як ОМОНівців часів того ж таки втікача. Щоб по команді повернули будь-яке питання не відповідно до Закону, а як скажуть. Хто скаже? Колишні охоронці скажуть. Адже з радянських часів найкраща збірка законів – це набір кастетів.

Ті ж бідолахи-депутати іноді видають щось справді потрібне народу у вигляді законопроектів. Писаки! А ми його законопроект сховаємо так, що й самі потім не знайдемо. Багато депутатів із цим стикалися.

Мені відомий один законопроект, який за збігом обставин, структури Євросоюзу схвалили. Але навіть до комітету він не потрапив. Бо був новаторським. А братися за незвичне охоронці побоюються. Ну і що з того що народу потрібен? Зачекають.

Тож про що криком кричать депутати? Про те, що весь пострадянський період ніхто не брався за реформування всієї структури законодавчого органу. Нині часу у них достатньо. Так ні. Тягне арміями покомандувати! Тому й крадуть у них підписи. З-під носа. Та й самі - день поговорили та забули.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.