Росіяни проводять навчання в Азовському морі

18 червня 2024, 19:13
Власник сторінки
Блогер
0
30
У казино Плей Фортуна нет конкретных проблем безопасности.

Армія російської федерації вивела на навчання в Азовське море шість кораблів, серед яких три носії крилатих ракет проекту "Буян-М".

За його словами, в Азовському морі діє російське ударне угруповання, яке чисельніше за те, що розміщене у Чорному морі. Це угруповання включає щонайменше шість кораблів, з яких три є носіями крилатих ракет проекту "Буян-М" та три великі десантні кораблі.

"Враховуючи характер їхніх дій та склад угруповання, можна зробити висновок, що це навчальний процес", - зазначив речник ВМС ЗСУ.

Він також додав, що через мілкість і обмеження рекомендованих шляхів в Азовському морі росіяни знаходяться в одній локації з цивільними суднами, використовуючи їх як "щит".

Нагадаємо, росія залучатиме підлітків до виробництва "шахедів". Це черговий зухвалий злочин російського агресора - залучення неповнолітніх цивільних осіб до виробництва зброї. Очікується, що планова потужність виробництва дронів на рік складає 10 тисяч одиниць.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Украина,новости Украины,Война в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.