Арена

20 травня 2024, 11:14
Власник сторінки
Инженер технолог ракетного топлива
0
37
Арена

Ми всередині якоїсь гігантської арени, не як глядачі, а як гладіатори

Мені давно вже здається, що ми всередині якоїсь гігантської арени. Не як глядачі, а як гладіатори. А глядачі не лише дивляться, а й беруть активну участь у дійстві. Іноді й самі приймають участь у виставі.

Цими днями один серйозний глядач зіграв нам на гітарі. Про що пісня? Про те, що його країна дала нам страшного залізного звіра, який одного разу переміг усіх верблюдів у пустелі. Та нам немає діла до верблюдів. Нам потрібні залізні птахи, які допоможуть перебити сусідських шалених ведмедів. Ні! Зачекайте. Колись дамо. Але потім. Ви ще не подякували за знищувачів верблюдів. Що? У ваших умовах вони є малоефективними? Але глядачі дивляться!

Утрирую, звичайно. Але думаю що три танки Леопард краще за один Абрамс за ту ж ціну. І так у всьому. Відомо, що виробники зброї уважно спостерігають за нашою ареною. Дивляться на дію своєї продукції. З'ясовують недоробки, щоб виправити та продавати дорожче. Не звертаючи уваги на море крові навколо нібито подарованої техніки. А це все вартує дуже дорого. Витрачають копійки.

Тому й не дають всього необхідного для перемоги. Як переходити до третього відділення, коли не закінчилося друге? Треба додивитись.

З іншого боку, вони що, досі не зрозуміли суть країни скажених ведмедів? Що на них вже жодна вакцина не діє. Тільки умертвіння. Ні, не можна так радикально. Це не гуманно. Та й їх правилам демократії не дуже відповідає. Краще звіра нагодувати. І він сам спати піде. Але ж прокинеться і почне далі бешкетувати. Ну, ще йому дамо жратви!

Отак і живемо на арені. Та ще глядачі роздають незрозумілі команди. По лігву звіра бити не можна! А що сталося? Чому не можна? Так звірюга розлютиться, і треба буде йому давати більше жратви, а через це вона у світі подорожчає.

Ці глядачі зі своєю жратвою вигодували комуністичних звірів. Врятували їх, коли вони були на межі вимирання. А навіщо врятували? Знову ж таки повертаємося до початку. Окрім жратви є зброя. І декому потрібно щоб вона дорожчала.

А ми тут розмірковуємо, що стали жертвою агресії. І весь світ має зрозуміти ситуацію. Але зрозуміють лише ті, хто хоче зрозуміти. А хто не хоче, то буде глядачем вистави на арені. І спробуйте довести йому, що так заробляти недобре.

А ще мене вбивають розмови про мирний договір, як в одній країні з людьми з вузькими очима. Ось мовляв, там живуть у мирі вже 70 років. Жити пліч-о-пліч з бандитом? А для мене особисто це ще означає, що ніколи більше не побачу могилки всієї рідні, похованої на Ялтинському цвинтарі. Сумно це все. Повертаємось на арену! Щоб звір не взявся за глядачів.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.