Відкриття ще одного рекрутингового центру у Львові

16 квітня 2024, 15:46
Власник сторінки
політолог, експерт, блогер
0
518
Відкриття ще одного рекрутингового центру у Львові

24 окрема механізована бригада імені короля Данила відкрила у Львові свій перший рекрутинговий центр.

За словами представника зв'язків з громадськістю Андрія Полухіна, 24 окрема механізована бригада є одним із найдосвідченіших механізованих підрозділів Збройних сил України. Військові "Королівської" бригади пройшли найгарячіші точки російсько-української війни, починаючи з 2014 року. Тепер усі, хто хоче до неї долучитися, зможуть це зробити у рекрутинговому центрі "двадцять четвірки".

     У рекрутинговому центрі можна дізнатися про усі вакансії, отримати відповіді на запитання, пов’язані зі службою в 24 бригаді, а також ознайомитися із військовим спорядженням. У 24 бригаді пропонують як бойові, так і тилові вакансії: "це все, що стосується коптерів. Це механіки, оператори, електрики, все, що стосується радіомеханіки, з досвідом паяння, електроніки в загальному. Всіх кандидатів ми будем розглядати".

Рекрутинговий центр 24 механізованої бригади діє за адресою: пл. Князя Ярослава Осмомисла, 9.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: мобілізація,Міноборони,Збройні Сили України
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.