Юрій Гордієнко — Герой українського народу!

05 лютого 2024, 14:52
Власник сторінки
0
22
Юрій Гордієнко — Герой українського народу!

Юрій Гордієнко отримав нагороди: знак народної пошани “Золота зірка «Героя Українського народу»” від «СГОУ «Народна Рада» та відзнаку «За вагомий внесок в евакуацію дітей України»

Президент Міжнародної Академії захисту прав людини Юрій Гордієнко отримав нагороди за свою волонтерську та благодійну діяльність: знак народної пошани “Золота зірка «Героя Українського народу»” від «СГОУ «Народна Рада» та відзнаку «За вагомий внесок в евакуацію дітей України» на “Business Gravity 2023. TOP-100”.

«Всі мої відзнаки та нагороди рівною мірою належать всім, хто допомагав мені з евакуацією дітей та родин із прифронтових зон. Хто був на звʼязку 24/7, надавав пальне, їжу, прихисток. І найголовніше, ця нагорода для тих, хто довірив мені свої життя!» — зазначив Юрій Гордієнко

Юрій Гордієнко — відомий український волонтер, який за два роки повномасштабної війни евакуював понад 15 тисяч людей, більшість із них діти. Один із перших прибув на евакуацію дітей із Херсона після катастрофи Каховської ГЕС. На постійній основі займається евакуацією дітей сиріт, інтернатів, дитячих будинків сімейного типу. На даний час Юрій організував евакуації з Харківської, Сумської, Луганської, Донецької, Чернігівської, Миколаївської, Херсонської, Запорізької та Одеської областей до Західної України та країн Європи. Всім евакуйованим надається комфортне житло, продукти харчування та надається допомога з вирішення побутових проблем та потреб. 

Юрій Гордієнко всебічно піклується про будинки-інтернати, дітей сиріт та дітей-інвалідів. Допомагає вихованцями дитячих будинків та інтернатів з підготовкою до школи.  Доброю традицією команди є допомога дитячим будинкам до дня Святого Миколая. Наприкінці 2023 року вдалося привітати 3000 дітей в різних містах України: кожна дитина з нетерпінням чекала на казку та подарунки.

Також, Юрій Гордієнко разом з українськими артистами постійно влаштовує благодійні святкові концерти з вікторинами та майстер-класами для переселенців, сиріт, дітей загиблих воїнів.  

«Допомога є важливою не лише через матеріальні подарунки, але й через виявлену увагу та турботу. Вона дає дітям віру в добро і показує, що у світі є люди з добрими серцями. Це відіграє надзвичайно важливу роль у вихованні почуття спільноти та взаємодопомоги» — розповідає Юрій Гордієнко.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: благотворительность,волонтеры,нагорода
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.