СолоХа: це справжнє щастя дарувати дітям радість

10 січня 2024, 21:54
Власник сторінки
0
8
СолоХа: це справжнє щастя дарувати дітям радість

СолоХа: це наша місія та обов'язок зробити щасливими якомога більше діточок

У Львові відбувся фестиваль «Різдво з зірками», який організував Міжнародний благодійний фонд «Маленькі перемоги». На концерті відомі виконавці заспівали разом із дітьми з  інвалідністю. Долучилася до благодійного заходу і співачка СолоХа.

Концерту передувала пресконференція за участі співачки СолоХи, засновниці Міжнародного благодійного фонду «Маленькі перемоги» Галини Бондарук та партнера заходу Мирона Угрина. На конференції СолоХа зазначила, що місія артистів не тільки збирати гроші для армії, а ще й дарувати дітям свою професійну іскру та ділитися своїм талантом, розкривати їх вокальний та хореографічний потенціал. Та додала, що у них з Галиною Бондарук вже є багато ідей та спільних планів.

«Для мене, як матусі двох доньок, дуже важливо допомагати діткам. Під час великомасштабної війни я зробила багато благодійних концертів  у різних містах України, виступала в Національній дитячій спеціалізованій лікарні «Охматдит». Цього разу, у Львові у мене була виняткова місія — відвідати діточок з особливими освітніми потребами та дітей, що залишились без батьківської опіки. І виступити з двома чарівними дівчатками на фестивалі» — розповідає СолоХа

Напередодні фестивалю артистка зі своїм колективом відвідала дитячі будинки, якими опікується Фонд «Маленькі Перемоги». 

«Я не могла стримати сліз при зустрічі з цими  дітьми. Їм так не вистачає уваги та батьківської опіки. Ми привезли всім смаколики, потанцювали та поспівали з ними, пообіймалися. Мені так хотілося обігріти кожного своєю материнською любов’ю!» — каже співачка.

На концерті «Різдво з зірками» загалом виступило 11 артистів разом з вихованцями спеціалізованих шкіл та інтернатів. Для когось з дітей, це був перший в житті виступ на сцені, а в когось вже навіть є свої авторські пісні. Фестиваль вийшов дуже емоційним, щирим і зворушливим та подарував дітям справжнє свято!

«Це наш перший захід в такому форматі», — каже керівниця  Міжнародного благодійного фонду «Маленькі перемоги» Галина Бондарук — «27 дітей з інвалідністю вийшли на сцену разом з відомими артистами. Всі ми дуже хвилювалися — і діти, і їхні батьки, і ми разом з артистами. На сцені виступили: 8 незрячих діток, хлопчики зі синдромом Дауна танцювали зі своїми мамами вальс, дівчинка з такою ж хворобою співала із СолоХою, хлопчик з Жовківського навчально-реабілітаційного центру  "Злагода" заспівав мовою жестів, дівчина із Львівської спеціальної школи Марії Покрови також співала мовою жестів».

Разом з СолоХою виступали — учениця 3-го класу багатопрофільного експериментального, першого в Україні комунального закладу Львівської обласної ради “Навчально-реабілітаційний центр ”Левеня” Ярина Максимців та учасниця Громадської організації “Батьків дітей з синдромом Дауна м. Луцьк” Оксана Савкевич.

Яринка дуже цілеспрямована — вона мріє стати ветеринаром та відомою зіркою. А Оксанка  —  любить співати та гарно малює. І вже пів року займається вокалом у музичній студії.

«Новорічні свята – це час див та добрих справ, на які особливо очікують діти. Ми з колегами та організаторами подарували всім казковий настрій та віру в дива. Оточили діточок своєю турботою та любов'ю. Всі  діти повинні відчути магію різдвяних свят» - поділилася співачка.

Після виступу СолоХа зі своїм колективом подарувала всім дітям, які брали участь у концерті, чудові різдвяні подарунки від МБФ Олександра Андріюка «Перемога та майбутнє».  Артистка є амбасадоркою цього Фонду. 

Про це співачка розповіла у своєму інстаграм

    «Я дуже розчулена участю у цьому фестивалі. Це дуже добрі та щирі діти, які заряджають своїм позитивом. Всі вони талановиті та надзвичайні! І наша місія, як артистів, допомогти їм розкритися та розвинути свої здібності. Інвалідність немає обмежувати дітей. Потрібно надавати можливість їм проявляти себе. І ми, спільними зусиллями, маємо їм в цьому допомогти», — говорить СолоХа — «Я планую і надалі долучатись до таких заходів і опікуватись дітьми з особливими освітніми потребами».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.