Прем’єри Канади Трюдо та Японії Кісіда обговорили подальшу допомогу Україні

17 листопада 2023, 23:53
Власник сторінки
0
4

Прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо та його японський колега Кішіда Фуміо обговорили подальшу підтримку України у протистоянні повномасштабній російській агресії

Співрозмовники підтвердили свою непохитну підтримку України на тлі російської незаконної й невиправданої агресії та обговорили подальші кроки з надання допомоги", - йдеться в повідомленні.

Очільники урядів обговорили оборонну співпрацю між Канадою та Японією "і пообіцяли разом реагувати на глобальні кризи, зокрема конфлікт в Ізраїлі, на Західному березі та в Газі, а також на північнокорейську ядерну та балістичну програми".

Прем’єр-міністр Трюдо відзначив лідерство Японії та погодження нею зусиль із дотримання заснованого на правилах міжнародного порядку під час японського президенства у G7", - додали у відомстві.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.