Росіяни перейшли до активних дій поблизу Бахмута

30 жовтня 2023, 13:15
Власник сторінки
Журналист
0
3

Російські військові суттєво посилили своє угруповання та перейшли до активних дій у районі Бахмута.

Обстановка на сході залишається складною. Так, росіяни не полишають спроб домогтися успіхів і щоденно атакують наші позиції.

Особливу активність проявляє в районі Куп'янська, де намагається просунутися вперед одразу на кількох напрямках. У районі Бахмута противник суттєво посилив своє угруповання та перейшов від оборони до активних дій

Окупанти намагаються там зупинити просування українських бійців і відновити втрачене положення, використовуючи десантні підрозділи. Також на окремих ділянках вони використовують штурмові групи зі складу загонів "Шторм Z".

Сирський зазначив, що дії загарбників підтримуються щільним вогнем артилерії та мінометів. Також постійно збільшується застосування дронів-камікадзе. Водночас завдяки професійним і злагодженим діям українських військових противник зазнає великих втрат і не може досягти поставлених цілей.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.