Від українського кривосуддя захисту потребують Захисники Вітчизни!!!

17 вересня 2023, 17:28
Власник сторінки
Журналист
0
50

Військовий не зміг стриматися і просто обматюкав суддів і прокурора під час засідання у справі розвідника Романа Червінського

Воїн з позивним Латиш (Sergii Latvietis) підняв дуже болючу тему ватники в манитіях та погонах і досі продовжують знищувати Захисників України:

«Якщо хтось побаче відео з моїм агресивним «виступом», зарання прошу у всіх пробачення за свою поведінку в судовій залі, така поведінка не гідна для захисника України. Але в той момент, коли я подивився в цинічний та безкарний погляд «масковського» судді, мене просто накрило емоціями та переповнила ярість, ледве стримався, щоб силою не звільнити з-під варти товариша полковника прямо там.

P.S. За час перебування у залі суду я так і не зміг подивитись в очі Герою України Роману Григоровичу, мені було дуже соромно за те, що поки ми боронимо неньку на фронті, йому доводиться терпіти увязнення та приниження зі сторони проросійської влади, в той час коли його безцінний досвід та відданість Україні можна ефективно використовувати при знищенні окупантів.

СЛУЖУ УКРАЇНСЬКОМУ НАРОДОВІ

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.