Ван Фанг проспівала хвалу вбивці на кістках жертв

11 вересня 2023, 15:34
Власник сторінки
Журналист
0
51

Це також показує, що Китай приховано підтримує Росію

55-річний громадянин України Олег Володарський, який живе в Києві, володіє власною компанією Heritage Capital, а також є ведучим і режисером телепрограми «Сповідь». У приватному повідомленні в Twitter він сказав кореспонденту «Голосу Америки», що вважає поведінку Ван Фанг принаймні смішною…

До речі, це додатково підтверджує участь Китаю в російсько-українській війні. «Це не про психічно хворих людей, які співають над кістками жертв Голокосту, це культурне уявлення про сумну відсутність поваги до країни, яку я люблю. Це також показує, що Китай приховано підтримує Росію».

«У жодному разі не можна співати радянські червоноармійські пісні на місці злочину, де вбивали українців. Це збочення чи психічне захворювання. Це неповага до жінок і дітей, які масово гинули в Україні. Завжди було давні стосунки між нашими двома народами. Обидва зберігають добрі та ввічливі стосунки, особливо в культурному обміні. Але така поведінка (спів Ван Фанг) є дуже поганою річчю і викличе непорозуміння між двома народами», – підкреслив Олег Володарський.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.