"Захист праці" створений на запорізькому «Науково-виробничому комплексі «Іскра»

23 серпня 2023, 02:06
Власник сторінки
всеукраїнська незалежна профспілка
0
27
 Захист праці  створений на запорізькому «Науково-виробничому комплексі «Іскра»

21 серпня 2023 року була зареєстрована наша нова Профспілкова Організація “Захист праці” Профспілкова Організація «Захист праці» у «Науково-виробничому комплексі «Іскра»

Працівники цього славетного та вкрай важливого для економіки України воєнної доби запорізького підприємства провели свої установчі збори ще наприкінці 2021 року. Та на жаль військова агресія російського імперіалізму загальмувала наше профспілкове будівництво. І лише тільки зараз нам нарешті вдалося здолати усі необхідні реєстраційні процедури і ми починаємо. Керівником новоствореної профспілкової організації “Захисту праці” у «Науково-виробничому комплексі «Іскра» був одноголосно обраний авторитетний та досвічений працівник станції, фаховий монтажник радіоелектронної апаратури та приладів Пархоменко Антон Вікторович, який зараз зі зброєю в руках боронить Україну і нашу свободу в лавах ЗСУ.

Шановні друзі-"іскрівці", шановні запоріжці! Попереду у нас запекла боротьба за наші трудові права, за розвиток нашого рідного підприємства, за достойну заробітну платню та придатні умови праці. Щиро віримо, що прийде час і робітничий клас України, об`єднаний у справжні незалежні профспілки, рішуче висловить свою власну робітничу програму дій та кардинальних перетворень як на кожному робочому місці, так і у нашій державі в цілому.

Центральний Комітет ВНПС “Захист праці”
22.08.2023 р.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.