Президент НЕБАУ Віктор Лещинський привітав колег із Днем будівельника

12 серпня 2023, 09:16
Власник сторінки
Журналіст
0
22
Президент НЕБАУ Віктор Лещинський привітав колег із Днем будівельника

Сьогодні, 12 серпня, напередодні Дня будівельника президент Національного експертно-будівельного альянсу України Віктор Лещинський привітав колег із професійним святом.

«Шановні колеги! Вітаю Вас із нашим спільним професійним святом - Днем будівельника!
 Зичу Вам і Вашим сім’ям добра, міцного здоров’я, благополуччя, достатку та миру!

Наразі ми продовжуємо спрямовувати всі свої зусилля, аби здолати російських окупантів та пришвидшити Перемогу. 

Після закінчення ж війни на нас покладена величезна відповідальність - маємо відбудувати з руїн нашу славну Україну! І ми це зробимо!

Ми залишаємося єдиною потужною командою, яка довгий час є лідером на будівельному ринку! Наразі робимо все можливе, щоб підсилити позиції задля спільного розвитку та праці задля нашої держави! Разом до Перемоги»,- написав на своїй офіційній сторінці у Фейсбук президент Національного експертно-будівельного альянсу України Віктор Лещинський.

Нагадаємо, що День будівельника — професійне свято працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів України. Відзначається щорічно у другу неділю серпня. Цьогоріч дата випала на неділю, 13 серпня.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: день будівельника
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.