На лідера партії «Народовладдя» скоєно черговий напад

29 липня 2023, 16:43
Власник сторінки
Журналист
0
62

У столиці невідомі напали на екснардепа України і колишнього депутата Київради Юрія Левченка

Юрій Левченко припускає, що напад пов’язаний з його активістською діяльністю. У Києві троє невідомих напали на екснардепа Юрія Левченка у дворі його будинку та облили зеленкою. Про це Левченко повідомив у Facebook.

На думку постраждалого Юрія Левченка, це пов’язано з його активістською діяльністю.

«Щойно говорив з Юрієм Левченком, він в лікарні. Зробили ренген та компʼютерну томографію. Лікарі констатували у Юрка перелом пʼятого ребра. По шостому ребру є також підозра на перелом, повторне обстеження в понеділок покаже», — повідомив київський правозахисник, боєць ЗСУ Олег Симороз.

Зазначимо, що Юрій Левченко та Олег Симороз роками воюють проти будівельної мафії в Києві. Нардеп вважає, що побиття повʼязано саме з цією діяльністю.

POSTSKRIPTUM

Юрій Левченко: «Ось хтось каже, що у нас в країні нічого в кращу сторону не змінюється. Але це не так.

В 2018 році, коли тітушки злобудовної мафії напали на мене на Татарці в Шевченківському районі Києва, то мене ногами по голові били семеро амбалів з охоронної фірми Володимира Кличка. Зламали носа й на місяць поклали в лікарню з важким струсом мозку. Тому що тоді я, будучи народним депутатом по цьому округу, захищав громаду вночі від незаконної забудови та, власне, тих тітушок. До речі, покарання тоді за це ніхто не отримав, хоча вони всі були зафіксовані на відео.

Але ось вже в 2023 році, коли тітушки злобудовної мафії напали на мене на тій самій Татарці (тепер вже за мою боротьбу проти антинародного законопроекту 5655 прислужниці злобудовної мафії — одіозної голови правлячої партії «слуг» Олени Шуляк), то мене ногами били лише троє молодиків, десь 18-20 років від народження. І не дотягнулися до голови, а тільки одне ребро зламали (чи може два) та зеленкою облили.

Очевидні зміни на краще в країні!

PS. Але так буде не завжди, бо нас — Народовладдя — олігархії не вдасться залякати, й ми не зупинимося в нашій боротьбі за інтереси більшості українського народу! До речі, подивіться детальний розбір цієї ситуації від важкопораненого бійця ЗСУ — співзасновника нашої партії Олега Симороза. Там багато цікавих фактів і відповідей на різні питання по темі!»:


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.