Атомники ДСП “Чорнобильська АЕС” створюють “Захист праці”

18 липня 2023, 17:31
Власник сторінки
всеукраїнська незалежна профспілка
0
51
Атомники ДСП “Чорнобильська АЕС” створюють “Захист праці”

18 липня 2023 року була зареєстрована наша нова Профспілкова Організація “Захист праці” у Державному спеціалізованому підприємстві «ЧОРНОБИЛЬСЬКА АЕС» (Ідентифікаційний код юридичної особи – 45241585)


Працівники цього відомого та вкрай важливого для економіки України підприємства вже давно хотіли розгорнути профспілкову роботу нашої бойової незалежної профспілки. І ось нарешті ми починаємо. Керівником новоствореної профспілкової організації “Захисту праці” у Державному спеціалізованому підприємстві «ЧОРНОБИЛЬСЬКА АЕС» був одноголосно обраний досвічений працівник станції, переробник радіоактивних відходів Нестеренко Максим Юрійович.

Шановні друзі-атомники! Попереду у нас запекла боротьба за наші трудові права, достойну заробітну платню та придатні умови праці. Щиро віримо, що прийде час і робітничий клас України, об`єднаний у справжні незалежні профспілки, рішуче висловить свою власну робітничу програму дій та кардинальних перетворень як на кожному робочому місці, так і у нашій державі в цілому.

Центральний Комітет ВНПС “Захист праці”
18.07.2023 р.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Чернобыль,атомная станция,Чернобыльская зона,Чорнобиль,Чорнобильська зона
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.