Зірковий благодійний концерт «Help South Ukraine»

09 липня 2023, 15:00
Власник сторінки
0
21
Зірковий благодійний концерт «Help South Ukraine»

В заході взяли участь: Народна артистка України – Ольга Сумська, Заслужений артист України – Віталій Борисюк, Народна артистка України – Ауріка Ротару, актор театру та кіно – Артур Логай, Голова літературно-театрального проєкту «Фенікс» – Олександр Єгоров, сучасні українські виконавці: KRYLATA, АНДРІАНА, гурт BARABANDA, SPIV BRATIV, Кароліна Ваноян.

5  липня БФ «Безмежні Можливості» разом з літературно-театральним проєктом «Фенікс», артистами та зірками українського театру, кіно та телебачення провели благодійний концерт «Help South Ukraine». В заході взяли  участь: Народна артистка України – Ольга Сумська, Заслужений артист України – Віталій Борисюк, Народна артистка України – Ауріка Ротару, актор театру та кіно – Артур Логай, Голова літературно-театрального проєкту «Фенікс» – Олександр Єгоров, сучасні українські виконавці: KRYLATA, АНДРІАНА, гурт BARABANDA, SPIV BRATIV, Кароліна Ваноян.

Режисер-постановник Олександр Єгоров.

«Наша культура завжди була поруч з народом в тяжкі часи і відстоювала своє право на життя разом з українцями усіх поколінь. В часи Шевченка, Франка, Курбаса, Костенко… Ми завжди були незламними. Коли наш ворог продовжує проводити терористичні акти, як на Каховській ГЕС, намагаючись знищити нас і наших дітей, ми не можемо мовчати. Саме тому разом з колегами ми знову вийшли на культурний фронт. 5 липня наша мета – це допомога постраждалим дітям Херсонщини». – волонтер БФ «Безмежні Можливості, голова літературно-театрального проєкту «Фенікс»  Олександр Єгоров.

    Концерт відвідали сім'ї з Центру підтримки переселенців «ЯМаріуполь». Публіка дуже тепло та привітно приймала артистів. Кожен виступ супроводжувався шаленими аплодисментами.

   Під час концерту на аукціоні було продано Прапор від командувача ССО, бригадного генерала ЗСУ Віктора Хоренко.

    Метою заходу є допомога з ремонтними роботами домівок постраждалих багатодітних сімей Херсонщини та забезпечення постраждалих дітей всім необхідним.

    Завдяки концерту та аукціону вдалося зібрати 50000 грн. Збір ще триває, додатково відкрили банку на допомогу постраждалим.

          Приєднуйтесь, кожен ваш донат важливий! 

100% зібраних коштів йдуть до БФ «БЕЗМЕЖНІ МОЖЛИВОСТІ» для допомоги херсонським дітям та багатодітним сім’ям. 


Фотограф: Вадим Плевако

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.