Хто стоїть за «народовладдям»?

28 червня 2023, 13:37
Власник сторінки
політолог, експерт, блогер
0
44
Хто стоїть за «народовладдям»?

Очевидно, що «народовладдя» є черговим проектом проросійських сил.

На території Львівщини діє місцевий осередок т.зв. «народовладців», активісти якого, підтримують ідею створення паралельної держави на нашій території під назвою: «республіка Україна». Активісти вказаного осередку створили т.зв. «Львівську міську раду», та обрали її головою мешканця м. Львова Сергія Бугайця. Прибічники вказаної маргінальної групи не визнають діючі органи влади з огляду, мотивуючи тим, що вони, нібито, створені в порушення Конституції України 1996 року. Особи, без відповідної юридичної чи управлінської освіти, трактують українське законодавство. Крім цього, послідовники так званої «народної влади» вважають, що усі державні та комунальні установи є комерційними структурами, послуги яких вони не замовляли, а тому відмовляються оплачувати комунальні послуги, штрафи за порушення ПДР, паркування, відмовляються захищати Україну від збройної агресії росії, ухиляються від сплати відсотків за користування кредитами. При цьому, такі дії намагаються легітимізувати власним трактуванням діючого українського законодавства.

Крім того, Львівським осередком керує Марія Петренко, яка є ворожкою, по факту відьмою, яка всіх зазомбувала, шкода обдурених жінок, таких як Богдана Сорочинська. Вона та інші несуть гроші з сім’ї цій відьми, а потім сім’я не може вилізти з кредитів.

Активісти вказаного осередку все ще намагаються провести загальні збори у сесійній залі Львівської міської ради. Таким чином вони переслідують мету – поширення в суспільстві інформації, що Львівська міська рада, нібито, є незаконним органом місцевого самоврядування, яку обрали більшість Львів`ян. У діях вказаних маргіналів чітко прослідковуються наративи російської пропаганди, які спрямовані на формування громадської думки щодо фіктивності української державної влади та місцевого самоврядування, що у перспективі буде мати наслідком дестабілізацію українського суспільства. Також, активісти намагаються створити свої правоохоронні органи, зокрема т.зв. «народну поліцію».

Хто стоїть за Львівським осередком «псевдонародовладдя»?

 

Керівником вказаної структури вважає себе мешканець м. Дніпра Анатолій Балахнін, який представляється президентом «республіки Україна». Крім цього, він немає юридичної освіти, самотужки вивчив українські закони та Конституцію і почав трактувати їх на свій розсуд. Крім того, вказана особа є обвинуваченим кримінального провадження.

Подібна діяльність вигідна російській федерації. Крім цього, керівництво росії з 2011-го року готувало розкол України під виглядом створення федеративних округів, які потім за допомогою референдуму можуть приєднатися до сусідньої держави. Ідею федералізації України, пропонував Віктор Медведчук, який пов`язаний із президентом росії в. путіним, а також партії «Опозиційний блок». Очевидно, що «народовладдя» є черговим проектом проросійських сил.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.