На «FENIX CHARITY» встановлено новий рекорд України

23 квітня 2023, 23:09
Власник сторінки
0
35
На «FENIX CHARITY» встановлено новий рекорд України

Наталія Валевська, Ірина Федишин, TAYANNA, ALEKSEEV, Diana Gloster на FENIX CHARITY


У Fairmont Grand Hotel Kyiv відбувся всеукраїнський благодійний захід під егідою Громадської організації «FENIX CHARITY».

Подія розпочалася з встановлення рекорду, який зафіксували представники Національного Реєстру Рекордів України Валентин Щербачов та Лана Вєтрова. Було встановлено рекорд України в номінації: “Наймасовіше виконання дитячим хором пісні про мир в Україн”. Наталія Валевська в ексклюзивному золотому платті з крилами від One Luxy Shop в образі Фенікса разом зі 120 дітьми з ART MUSIC SCHOOL «ZABAVA» та Candy dance studio виконали пісню «Мир над Україною».

Своїми виступами захід підтримали зіркові волонтери: Ірина Федишин, TAYANNA, ALEKSEEV, Наталія Валевська, Diana Gloster, Михайло Грицкан, Alena Omargalieva, SANSA, Люся Кава, DJ STARKOV, Софія Єгорова, гурт SESTRA& BITZ, ULIANA ROYCE, Сергій Мироненко.

Ведучі благодійного вечора: Ольга Сумська та Андрій Джеджула.

ГО «FENIX CHARITY» об’єднала всіх заради реалізації спільної цілі — збору коштів на обладнання для Міської дитячої лікарні № 5 міста Харкова, де отримують медичну допомогу 180 дітей з фізичними та психологічними вадами внаслідок війни та діти сироти. Гроші, зібрані на благодійному аукціоні будуть передані цій лікарні. Перш за все, допомога буде спрямована на закупівлю необхідного медичного обладнання для тяжкохворих дітей.

В цей вечір відбулося висвітлення найважливіших благодійних ініціатив та практик у всіх напрямках благодійності по всій країні, підтримка та визнання заслуг людей, готових до самопожертви та волонтерства, створення умов та популяризації ефективної та дієвої благодіѝної діяльності під час війни в Україні. Відзнаками за свою благодійну діяльність були нагороджені громадські організації, волонтери, артисти, дизайнери, представники бізнесу.

“В цей вечір до нас долучилися українські зірки, благодійники, волонтерські та громадські організації, ЗМІ, щоб об’єднатися заради допомоги. Така підтримка надихає робити ще більше добрих справ. Не втомлюйтеся підтримувати благодійні проєкти та збори, постійно донатити. Це наближає нас до Перемоги!” — промовила засновниця ГО «FENIX CHARITY» та організаторка благодійного заходу Марина Філіпенко.

Особлива подяка за участь в благодійному аукціоні та підтримку благодійних ініціатив БФ Олександра Пашка, Фонду Віктора Лещинського, Тимофію Єрмолаєву та “ELITE DENTAL”,  ГО “Лікарський фронт”, CALM clinic, Аліні Поліщук та ONE LUXY SHOP, Юрію Гордієнко, Юлії Левицькій, Олені Брєєвій, Vodafone.

Відео:


Партнери: ГО «Лікарський фронт», БФ Олександра Пашка, БФ «Віктора Лещинського», Premier FOOD, MR. Grill, Zarina, Shop VO labs by Vinyarskaya, One Luxy Shop, Divo Voda, My safety friends, Staritsky & Levitsky, 𝗗𝗶𝘀𝘁𝗶𝗹.𝗡𝗼𝟵, Goldtex в особі засновника Ясер Сабе Мохамед, Добрі справи, Міжнародна академія захисту прав людини, Національний Експертно-будівельний Альянс України, Calm clinic, Wir Helfen Ukraine, Felicita design boutique, Elite Dental, Studio Leon.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: благотворительность,благотворительный проект,благотворительный фонд
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.