Влада рф розпочала "чистки" серед генералів через провали в Україні

06 квітня 2023, 11:12
Власник сторінки
Журналист
0
14

рашисти під керівництвом мурадова зазнали надзвичайно значних втрат за останні місяці

міноборони росії, найімовірніше, звільнило генерал–полковника рустама мурадова з посади командувача східним угрупованням військ в Україні через невдачі на фронті.
Про це міністерство оборони Британії із посиланням на дані розвідки.

рашисти під керівництвом мурадова зазнали надзвичайно значних втрат за останні місяці, оскільки в ході його погано продуманих атак їм неодноразово не вдавалося захопити місто Вугледар у Донецькій області.

Операції викликали гостру публічну критику з боку різних російських коментаторів, включно з військовими самого мурадова. мурадов очолив війська після його катастрофічної спроби штурму Києва з північного заходу під час початкового повномасштабного вторгнення.

"Наразі він є найбільш високопоставленим російським військовим, якого звільнили у 2023 році, але ймовірно, таких звільнень буде більше, оскільки росія, як і раніше, не може досягти своїх цілей на Донбасі", – йдеться у повідомленні.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.