Армія РФ вже провалила великий наступ

23 березня 2023, 23:57
Власник сторінки
Журналист
0
8

Так званий "великий наступ" злочинної армії РФ, повідомлення про який кілька місяців поширювала кремлівська пропаганда, вже провалився

Скібіцький зазначив, що безглузда бровада російських пропагандистів та військових будувалась переважно на дезінформації та значній переоцінці власних сил і можливостей. В реальності російська армія зіткнулась із неможливістю вести наступ одразу на кількох напрямках. 

    Наразі російська армія має єдину мету — вийти на адміністративні кордони Донеччини та Луганщини. Однак особливого успіху вони не мають, адже це потребує планування і проведення широкомасштабних стратегічних операцій, — наголосив представник ГУР. 

За його словами, українська військова розвідка постійно отримує повідомлення щодо позицій та чисельності російських військових, завдяки чому в Генштабі можуть планувати подальші контрдії. 

    Наразі окупанти найбільш активні на Бахмутському, Авдіївському, Лиманському, Куп’янському та Шахтарському напрямках, — зазначив Скібіцький.

На окупантів очікує поразка під Бахмутом та Авдіївкою

Речник Східного угруповання військ Сергій Череватий підтвердив, що наступ злочинної армії РФ на сході зіткнувся із героїчним опором українських військових і видихся. 

Наразі, за його словами, попри запеклі бої, окупанти не можуть просунутись далі у Бахмуті. 

    У Росії був анонс великого наступу і, напевно, ці елементи атакуючі — це він і є. Але вони наткнулися на те, що керівництво наше бачило їхні наміри, прогнозувало. Вибудувало грамотну ешелону оборону. Ще на етапі розгортання військ часто накривали їх ракетними ударами або ударами артилерії чи авіації... Тому ніяких значних успіхів ворог не досяг, у першу чергу, головного — прорвати оборону, — підкреслив Череватий. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.