Брехня про невдоволення місцевого населення міста Запоріжжя.

10 березня 2023, 14:55
Власник сторінки
0
103

Росіяни поширюють дезінформацію про засудження населенням Запоріжжя діяльності військово-політичного керівництва київського режиму.

За даними журналістів, російські окупанти розповсюджують публікацію із фейком у мережі-Інтернет про можливу втрату міста Запоріжжя, в якому нібито цитують Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. У тексті публікації стверджують, що Україна нібито «втратила місто Запоріжжя» через те, що «використала свої резерви для оборони "Азовсталі"» на весні 2022 року. Увага! Це фейковий випуск газети та публікацій в мережі-Інтернет. Такі розповсюджують на окупованій території або роздають полоненим, щоби через дезінформацію максимально деморалізувати їх. Росіяни фабрикують заяви Валерія Залужного і Олексія Арестовича про невдоволення місцевого населення м. Запоріжжя, діяльність керівництва держави та розпач військових. Серед українських полонених розповсюджують фейкові газети про нібито «втрату Запоріжжя». Серед українських військовополонених почали розповсюджувати маловідомі видання, що виходять в друк українською мовою із брехливою інформацією, яка має вплинути на психологічний стан людей. У цих газетах та публікаціях в мережі інтернет розповсюджується неправдива інформація про можливу «втрату Запоріжжя» через те, що політичне та військове керівництво України веде неправильну діяльність, що викликає обурення та невдоволення у місцевого населення, але все було марно. Також в фейковому інтерв’ю Арестовича сказано, що українська сторона зможе втримати 3-5 областей, західні партнери ніби взагалі нічим не допомагають, а втрати щодня величезні, особливо мотиваційні після поразки на «Азовсталі». Таким чином, намагаються навмисно насадити почуття провини захисникам, що потрапили в полон. «Джерело, яке преса вже назвала Wind of change, надіслало кілька знімків fake-газет, які під контролем ФСБ намагатимуться точково «випадковим чином» передавати українським військовополоненим. Ось цей абзац листа, він дозволив опублікувати: «Сьогодні вдалося дістати зразок газет, який приготували для полонених з "Азовсталі". Газета з ціною понад 20 тис. рублів за штуку, одна зі списку тих розробок, які готували у найкращих традиціях інформаційних спецоперацій». Ці вкидання за задумом спецслужб рф повинні стати одними з елементів плану оперативної роботи з українцями, щоб полонені впали духом і погодилися підписувати будь-які свідчення на догоду Кремлю. На друк таких фейків з бюджету рф начебто списують по 20,000 за екземпляр. Судячи з повідомлень джерела, такі «газети» роздаватимуть точково, тим, хто утримується в повній ізоляції, подібні вкидання там робитимуть нібито випадково, розраховуючи на поширення чуток про розгром ЗСУ за тюремною «поштою». Нагадаємо, раніше ми писали про те, що окупанти розповсюджують фейк про можливу втрату Україною міста Запоріжжя.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.