Компанія PREMIER FOOD отримала нагороду

16 лютого 2023, 23:49
Власник сторінки
0
423
Компанія PREMIER FOOD отримала нагороду

Компанія PREMIER FOOD отримала престижну нагороду «ЗА ВАГОМИЙ ВНЕСОК У ПІДТРИМЦІ УКРАЇНИ ПІД ЧАС ВІЙНИ»

Компанія PREMIER FOOD отримала престижну нагороду «ЗА ВАГОМИЙ ВНЕСОК У ПІДТРИМЦІ УКРАЇНИ ПІД ЧАС ВІЙНИ»

Нагороду отримав Віталій Войтович - Засновник та СЕО групи компанії Premier FOOD. Premier FOOD визнаний національний лідер у галузі обслуговування підприємств food service вже 15 років.

Premier FOOD це:
• 15 років досвіду.
• Власне виробництво м’ясо-ковбасного заводу «Тульчинм‘ясо», що має сертифікати ISO 9001-2000 HACCP та HALAL.
• Власна логістика за унікальним принципом 4PL по всій Україні, 5000 партнерських торгових стріт фуд точок, 2000 партнерських АЗК та експорт у більше ніж 10 країн світу.
Успіх справи компанії Premier FOOD відзначений численними нагородами та відзнаками, серед яких тепер є й престижна нагорода Міжнародної благодійної премії “Charity 100лиця”, яка відбулась у Києві наприкінці січня.
Примножуючи власні здобутки, компанія не залишається осторонь війни в Україні та весь час, з моменту повномасштабного вторгнення, забезпечує високоякісною продукцією військових та мирне населення.
Волонтерський маршрут компанії щільно відмічений на карті України й пролягає через місто Дніпро, Покровськ, Курахове, Улакли, Костянтинівку, Краматорськ, Слов’янськ, Харків! Волонтерська команда робила і робить все можливе, аби якісну продукцію отримали усі, хто її найбільше потребує, зокрема Київський міський клінічний госпіталь ветеранів війни (м. Пуща Водиця), Отчий Дім (шелтер для переселенців) у с. Святопетрівське, пункти Незламності у с. Крюківщина, м. Вишневе та м. Боярка. Продукцію компанії PREMIER FOOD було доставлено по всій Україні, навіть за 18 км від кордону з росією у найгарячіші точки. Продукцію компанії отримали: 72 бригада (м. Курахове), 80 бригада (м. Костянтинівка), 125 бригада (м. Лиман) та мешканці міста Ізюм.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.