Благодійний Фонд «Серце Української Нації» отримав відзнаку

13 лютого 2023, 23:26
Власник сторінки
0
72
Благодійний Фонд «Серце Української Нації» отримав відзнаку

Благодійний Фонд «Серце Української Нації» прийняв участь в благодійному заході — «Charity 100лиця». Основною метою — був збір коштів на придбання сучасного антидронового комплексу «ПРОСТІР».

Місія проєкту – виявити та висвітлити найважливіші благодійні події, ініціативи та практики у всіх напрямках по всій країні, підтримати та відзначити заслуги людей, які готові до самопожертви та волонтерства.

Благодійний Фонд «Серце Української Нації» отримав відзнаку «За вагому підтримку України та розвиток волонтерського руху» в особі члена наглядової ради Івети Спасової. 

На «Charity 100лиця» 2023 за підтримки ГО «Лікарський фронт» відбувся благодійний аукціон, на якому зібрали 1 млн 118 тис грн на антидроновий комплекс "Простір". Меценати придбали лоти, серед яких, картина українського ілюстратора з автографом Валерія Залужного, тарілка з автографом начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирила Буданова, боксерські рукавиці з автографом видатного українського боксера Володимира Кличка та календар з відомими фразами підписаний Віталієм Кличко, футболка Freedom Олександра Усика з його автографом, м’яч з автографами легендарних українських футболістів: Шевченка, Блохіна, Коновалова, Яремчука та інших видатних гравців, картина від Анни Яхно «Люди, як кораблі».

«Проводимо благодійні заходи з користю та допомогою для ЗСУ! Піклуючись про сьогодення, ми будуємо майбутнє» — промовила член наглядової ради Івета Спасова.

Щодня Фонд надає допомогу для військових та муніципальних служб. Фондом «Серце Української Нації» були куплені та передані різноманітні види транспорту: позашляховики, автобуси, мінібуси, надаючи можливість нашим воїнам краще маневрувати та виконувати більшу кількість оперативно-тактичних завдань. Також були передані 8 потужних дизельних генераторів та 8 платформ супутникового інтернету для облаштування «Пунктів незламності».

Благодійний фонд «Серце української нації» приділяє увагу кожній стороні життя людини, де може знадобитися допомога. Фонд сприяє у вирішенні медичних та соціальних проблем, підтримує ініціативи, спрямовані на просвітницьку та спортивну діяльність.

«Люди, як головна цінність країни — основа світогляду нашого благодійного фонду — засновник Благодійного Фонду «Серце Української Нації» Костянтин  Гавриленко.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.