Захід тільки надає допомогу і консультує Україну, рішення приймає Україна!

12 грудня 2022, 15:19
Власник сторінки
0
117

Б. Джонсон наголосив, що збільшення об'ємів військової домоги України призведе до її перемоги, а не до ескалації з боку рф.

Пропагандистські медіа ресурси всередині самої московії та далеко за її межами розповсюдили новий фейк, що «Нато змушує Київ вести війну проти росії». Окрім іншого, у даній тезі йдеться й про те, що «Колективний Захід приймає рішення за столом переговорів, а не сама Україна». Звісно, все це є неправдою з багатьох причин, головною серед яких є те, що Європарламент визнав росію державою-спонсором тероризму. До того ж Парламентська Асамблея НАТО під час останнього засідання визнала московію державою-терористом. Також в Альянсі заявили, що «рішуче протистоятимуть російській агресії та планують посилити підтримку України». Отже, немає і бути не може жодних натяків на те, що країни-партнери змушують Україну «насильно сідати за стіл перемовин із московитами». Із поширенням цього дешевого фейку росіяни дарма намагаються якось вплинути на європейців відмовитися від подальшої підтримки нашої держави. Мабуть, у такий спосіб на болотах хочуть «відбіліти» свій авторитет, що після 24 лютого 2022-го в принципі неможливо. Тож, кремль вигадав даний фейк із метою дискредитації Заходу як «ненадійного партнера для України». Як повідомляють фактчекери EU vs Disinfo, з боку Заходу не відбулося серйозних змін у риториці щодо дій Кремля. Наприклад, Європарламент визнав Росію державою-спонсором тероризму. Водночас Парламентська Асамблея НАТО визнала Росію державою-терористом. До того ж під час проведення Асамблеї високопосадовці НАТО заявили, що вони рішуче протистоять російській агресії та планують посилити підтримку України. Немає жодних ознак того, що Захід змушує Україну провести перемовини з Росією. Пропагандисти поширюють цей фейк з метою дискредитації Заходу як ненадійного партнера. Нібито Захід зовсім не зацікавлений в Україні та її інтересах, а лишень шукає різноманітні шляхи, щоб домовитися з росією. Проте безумовна допомога наших партнерів свідчить про інше. Колишній прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон закликає західні держави збільшувати допомогу Україні для якнайшвидшого припинення війни з росією, оскільки чим довше вона триває, тим дорожче обходиться світові. На його переконання, застереження, що збільшення поставок в Україну загрожує ескалацією з боку росії після майже року війни є «повною нісенітницею». «путін знає, що він не може використовувати ядерну зброю чи іншу зброю масового знищення, бо він знає, якими катастрофічними будуть наслідки. Правда полягає в тому, що він боїться ескалації. Це не була загроза з боку НАТО, яка «спровокувала» його на вторгнення. Це були десятиліття млявості та нерішучості Заходу стосовно статусу України, що й спонукало хулігана зробити помилку», - йдеться в дописі. Джонсон вважає, що Захід спокутував свою помилку «приголомшливою демонстрацією злагодженості та єдності з лютого», але він повинен бути ще сильнішим і сміливішим.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.