Виставка «Твоя СИЛА — прагнути перемоги» Програма СИЛА

07 вересня 2022, 19:03
Власник сторінки
0
34

(Єднання через спільні дії молоді)

1 вересня 2022 року в межах програми СИЛА (Єднання через спільні дії молоді) IREX в Україні відкрила онлайн-виставку «Твоя СИЛА — прагнути перемоги». Проєкт СИЛА має на меті дати молодому поколінню більше можливостей для реалізації та впливу на важливі рішення на рівні своїх громад.

Роботи, представлені на онлайн-виставці, були створені до повномасштабного вторгнення. Кожен артоб’єкт ілюструє те, через що українцям довелося пройти та що чекає на них попереду. У проєкті взяли участь як індивідуальні, так і групові роботи. Усі разом вони демонструють єдність української молоді й те, наскільки важлива для неї свобода волі та свобода висловлення думок. Виставка «Твоя СИЛА — прагнути перемоги» поділена на кілька розділів за типом робіт: «Скульптури», «Відеоролики», «Листівки», «Картини», «Есе».

СИЛА (Єднання через спільні дії молоді) надає українцям підтримку та ресурси творити, покращувати умови для себе, своєї громади та всієї України. У програмі взяла участь молодь із 15 громад Східної України: Краматорська, Маріуполя, Бахмуту, Чугуєва, Ізюму, Первомайського, Біловодська, Старобільська, Сєвєродонецька, Бердянська, Мелітополя, Пологів, Кам’янського, Кривого Рогу і Павлограда. Те, що відчувають молоді українці, відрізняється від того, що хвилює дорослих. Адже перші лише розпочинають життєвий шлях. Хтось із них навіть не встиг вступити до вишу, хтось ще не склав ЗНО або не був на випускному. Вони не мають змоги планувати майбутнє, тож мусять діяти тут і зараз.

Мета онлайн-виставки «Твоя СИЛА — прагнути перемоги» — показати голос і силу молоді, спонукати українців повірити в майбутнє покоління, яке будуватиме нашу державу. Цей захід покликаний згуртувати людей навколо спільної мети — перемоги України. Представлені роботи надихають на нові ідеї та дають упевненість у тому, що попереду на нас чекає перемога.

Цей пресреліз став можливим завдяки підтримці IREX і Державного департаменту США. Зміст є виключною відповідальністю IREX і необов’язково відображає погляди Державного департаменту США.

Про IREX: Рада міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) — це міжнародна некомерційна організація, метою якої є створення справедливого, успішного та інклюзивного світу для молоді шляхом розширення можливостей, сприяння зростанню лідерського потенціалу,  зміцнення інституцій і забезпечення доступу до якісної освіти та інформації. Маючи 500  працівників у 100 країнах світу, IREX застосовує людиноорієнтований підхід, що полягає в тому, щоб дослухатися до місцевих лідерів, приймати спільні рішення та залучати ресурси й експертні знання для забезпечення сталих змін.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.