ГУРТ SESTRA ЗІБРАЛИ КОШТИ НА ЗСУ (ФОТО)

25 серпня 2022, 10:14
Власник сторінки
Журналіст
0
89
ГУРТ SESTRA ЗІБРАЛИ КОШТИ НА ЗСУ (ФОТО)
Гурт SESTRA

19 серпня в Osocor Residencе відбувся благодійний концерт гурту SESTRA. Це був вечір, що поєднав неповторний у собі музику, ностальгію та допомогу українській армії.

ГУРТ SESTRA - одні з найбільш обіцяючих музичних відкриттів останніх років. Їх творчість це поєднання східних та українських сучасних мотивів. Проникливі тексти та вокал, музична технічна складність саксофону, потужний образний посил та постійне знаходження на межі акустичного та електронного сприйняття - все це створює для дуету стиль, який важко сплутати з кимось іншим.

В цей вечір гурт порадував слухачів абсолютно новою програмою пісні з якої увійдуть в майбутній альбом "From Ukraine". Родзинкою вечора став флешмоб з обіймами під пісню "У мирному Києві", що вже завоювала серця мільйонів українців.

Також, своїм виступом порадувала глядачів співачка Люся Кава, що стала запрошеною гостею вечора. Ведучим вечора став Володимир Такудіс.

Але головна мета заходу була зібрати кошти для ЗСУ. В рамках вечора було проведено аукціон з продажу двох унікальних лотів: ведмідь з автографом гурту SESTRA, а також тубус РПГ. Сума зібрана з аукціону склала 30000 грн.

Всі кошти зібрані в рамках концерту будуть передані взводу 105 механізованого батальйону 63 окремої механізованої бригади, ВОС - 106182 Збройних сил України.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: концерт,Київ,благодійність
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.