В Києві пройшла благодійна авторська фотовиставка «Очі України»

25 серпня 2022, 10:06
Власник сторінки
Журналіст
0
9

“Міжнародний благодійний фонд центр реабілітації” створений небайдужою групою українців на фоні бойових подій в нашій державі, організував за сприянням партнерів благодійний вечір.

Головною метою благодійного фонду є побудова інноваційного реабілітаційного центру в Україні, для допомоги нашій державі, щоб після закінчення війни відновити суспільство, та повернути його до нормального життя.

А сам благодійний вечір було проведено заради збору коштів на придбання мобільних рефрижераторів. Які зараз так необхідні для проведення якісних ДНК експертиз та достойного поховання Героїв України, що віддали своє життя за нашу можливість жити.


В рамках заходу пройшов аукціон з унікальними лотами від наших спортсменів: футболки та м’ячі з підписами футболістів збірної України та Динамо, боксерські рукавички з автографом чемпіона світу з боксу Олександра Усика.

А також у гостей заходу була унікальна можливість обрати для аукціону будь-яку фото-картину з виставки “Очі України”.

Сума зібрана в рамках аукціону буде направлена у фонд для майбутньої покупки рефрежератора. А організатори продовжать збір коштів для втілення цієї мети.

“Від себе можу додати що, ми намагалися через виставку «Очі України» показати людям біль яку переживає зараз кожен українець, разом з тим зробити цей вечір емоційним і хоч на якусь мить дати гостям можливість відчути щастя та радість від благодійного концерту!” – ділиться Валерія, організатор заходу та авторка неперевершених фото-картин.

Ведучим заходу став Володимир Такудіс.

Атмосферу вечора створювала Dj Polinka.

У рамках заходу відбувся благодійний концерт, який порадував унікальним виступом від батька Потапа – Андрія Олексійовича Потапенко, який заспівав зі своєю дружиною, а потім замінив Потапа в гурті Mozgi. Чим викликав неймовірне захоплення у глядачів.





А також, Дядя Вадя сольно презентував свою нову пісню, що змусила всіх плакати.

Окрім того свої виступи подарували глядачам: Солоха, Оксани Пекун, Ганна Мудра, Анатолій Гнатюк, А.Р.Т.Е.А.Н.А.



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: благотворительный фонд
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.