KLM подарувала посадковим талонам нове життя, а дітям — розмальовки

01 грудня 2021, 17:56
Власник сторінки
0
36
KLM подарувала посадковим талонам нове життя, а дітям — розмальовки

Після перельотів у пасажирів завжди на руках залишаються посадкові талони, які їм більше не знадобляться. Раніше їх просто викидали, але KLM Ukraine вирішила подарувати їм нове життя.

Так в аеропорту «Бориспіль» з'явився спеціальний контейнер, де мандрівники могли залишати свої посадкові талони, щоб долучитися до доброї справи.

Всі талони з контейнера відправили на переробку, завдяки чому були створені розмальовки для дітей з українських дитячих будинків. У такий спосіб авіакомпанія допомогла дітям та сприяла зменшенню відходів.

«Ми дуже раді, що клієнти підтримали нашу ідею, і вдячні кожному пасажиру. Разом нам вдалося зробити дітей трішки щасливішими, і це неймовірно. Після такого успіху ми не збираємося зупинятись і плануємо ще більше соціальних ініціатив, які ви зможете побачити вже зовсім скоро», — сказав Ерік Анконетті, генеральний менеджер Air France KLM у країнах СНД.

За місяць в аеропорту Бориспіль пасажири зібрали 10 кілограмів талонів у рамках акції «Щастя прилетіло». Завдяки цьому KLM зробили унікальні розмальовки, які отримали:

  • Дарницький дитячий будинок-інтернат;
  • Київський обласний дім дитини;
  • Київський міський будинок дитини ім. М. М. Городецького;
  • Дитячий центр «Моя сім'я»;
  • Дитячий будинок «Чебурашка»;
  • Дім дитини «Сонечко»; 
  • Дитяча лікарня «Охматдит».

Екологічна відповідальність ключовий напрям діяльності KLM у всьому світі. 

У 2019 році компанія представила свою ініціативу «Fly Responsible», покликану перетворити KLM у більш екологічну авіакомпанію. Окрім оновлення авіаційного парку, новий підхід передбачає розширення виробництва та використання SAF (екологічного авіаційного пального).

Амбітна кліматична політика залежить від злагодженої співпраці з галузевими партнерами, урядами та науковими установами. Тож KLM має досягти домовленостей, які підтримають інновації та енергетичний перехід. 

Попри величезний вплив COVID-19, екологічність залишається для KLM пріоритетом. У 2021 році компанія додала до свого авіаційного парку перший із 25 нових Embraer 195-E2. Цей літак виділяє на 31% менше CO2 в розрахунку на одного пасажира, ніж його попередник. KLM також брала участь у випробуваннях екологічно безпечного кермування та здійснила перший у світі комерційний політ на паливній суміші, що містить синтетичний гас. 

Нещодавно KLM взяла на себе зобов’язання щодо скорочення викидів CO2, спеціально розроблене для авіаційної галузі в межах ініціативи «Science Based Targets». Це допоможе привести цілі перевізника у відповідність до Паризької кліматичної угоди, покликаної обмежити глобальне потепління значно нижчим показником, ніж 2°C, порівняно з доіндустріальним рівнем. 

«Підвищення екологічності наших операційних процесів — також є важливим моментом. Наприклад, ми переробляємо відходи із салону, зокрема й пляшки, і робимо з них нитку для наших 3D-принтерів. А принтери ми використовуємо для виробництва інструментів, які полегшують і пришвидшують обслуговування наших літаків», — додав Ерік Анконетті.

Здійснюючи послідовну й продуману екологічну політику протягом багатьох років, KLM заохочує пасажирів і місцеві представництва по всьому світу долучатися до ініціатив у сфері корпоративної соціальної відповідальності.

У 2021 році KLM Ukraine ініціювала висадження дерев «liriodendron tulipifera» у «Добропарку», а у 2015 році подарувала кільком дитячим будинкам сучасні велосипеди.

Приклад KLM демонструє, що кожний із нас може принести користь нашій планеті. 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: проект,авіакомпанія,дитячі будинки
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.