«Зрадник українського народу»

01 листопада 2021, 16:41
Власник сторінки
0
23

«Зрадник українського народу»

Бойовик НЗФ "ДНР", представник так званого спецназу Управління спеціальних операцій Генеральної прокуратури ДНР офіцера Войтюка Олександра Юрійовича, жителя м.Шахтарськ, Донецької області, який здійснював збройне захоплення адміністративних будівель у м.Донецьк та м.Шахтарськ з метою повалення діючого правового режиму та незаконної зміни влади також приймав участь в бойових діях на стороні т.зв. «ДНР» проти добровольчих батальйонів та військових підрозділів Збройних сил України. За це Войтюк О.Ю., отримав численні нагороди т.зв. «ДНР» серед яких і «Хрест ДНР».    

Громадянин України, що зрадив Батьківщині та приймає участь в бойових діях проти наших співвітчизників на стороні бойовиків-терористів незаконних збройних формувань "ДНР". Країна повинна знати своїх "героїв"!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.