Завершилися Всеукраїнські змагання «Найсильніший пожежник-рятувальник Київ-2021»

18 жовтня 2021, 14:14
Власник сторінки
0
13
Завершилися Всеукраїнські змагання «Найсильніший пожежник-рятувальник Київ-2021»

Дев'ятнадцять команд виборювали перемогу в таких номінаціях, як: «Індивідуальні забіги», «Командні естафети», а також «Тандем».


Церемонію нагородження відвідало чимало відомих київських управлінців, а саме перший заступник міністра внутрішніх справ України Євгеній Єнін, голова ДСНС Микола Чечоткін, заступники голови ДСНС Олег Мельчуцький і Руслан Білошицький. 

«Для Total Energies — безпека є дуже важливою. Саме тому ми раді співпрацювати з українськими рятувальниками. Ці змагання демонструють не лише силу та спритність, а й виконання високих стандартів безпеки, які рятують життя людей», — сказав Віктор Сержан, менеджер із маркетингу «Total Energies Україна». 

У чоловічому тандемі перше місце посіли Володимир Дудка й Олександр Баран із Києва. У жіночому — Яна Матвійчук і Марія Лебединська з Рівного. У змішаному тандемі перемогу здобули кияни Оксана Чехмастренко та Дмитро Бочковський. В особистому заліку серед чоловіків переміг Олександр Баран, а в командній естафеті першість виборола міська команда Києва. 

Окрім емоцій, що їх пробуджували мужність і сила учасників, відвідувачі заходу насолоджувалися спеціальними локаціями. Працювали оригінальна фотозона, дитячий майданчик, а ще — Виставка сучасної та старовинної пожежно-рятувальної техніки.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: соревнования,пожарные,Total
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.