Транспортний колапс в "ЛНР": вдала операція українського підпілля.

11 вересня 2021, 10:04
Власник сторінки
історик, юрист
0
44
Транспортний колапс в  ЛНР : вдала операція українського підпілля.

В ОРДЛО катастрофічно не вистачає транспорту: якщо до війни в Луганську курсували 700 громадських автобусів, то за часів російської окупації – лише 330. Транспортний колапс, який підірвав авторитет окупаційної влади, став результатом низки успішних заходів українського підпілля.

Нещодавно  про те, що у тимчасово окупованому місті Хрустальний (Красний Луч) на території автопідприємства на вул. Сімферопольській сталася масштабна пожежа. Під час пожежі постраждали кілька одиниць громадського транспорту.

Пожежа на території підприємства збіглася зі святкуванням у окупованих районах Луганської області професійного свята – Дня автомобіліста і працівника дорожнього господарства.

Окупаційна влада змушена була визнати факт пожежі, попередивши мешканців, що в місті можуть спостерігатися перебої з рухом транспорту деякими маршрутами, включаючи міжміські. Зокрема, проблеми можуть бути на рейсах Хрустальний (Красний Луч) – Штерівка – Іванівка і Хрустальний (Красний Луч) – Сніжне. Також можуть виникнути труднощі з маршрутом №118.

Примітно, що українське розвідтовариство не має відношення до цих успішних операцій на окупованих територіях Луганської області.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.