БФ "THE FOUNDERS OF THE FUTURE" ПІДТРИМАВ БОГАТИРСЬКІ ІГРИ В КИЄВІ

30 серпня 2021, 12:08
Власник сторінки
Журналіст
0
14
БФ  THE FOUNDERS OF THE FUTURE  ПІДТРИМАВ БОГАТИРСЬКІ ІГРИ В КИЄВІ
Богатирські ігри

До Дня незалежності України в Києві відбулись Богатирські ігри.

Благодійний фонд "THE FOUNDERS OF THE FUTURE" став партнером Міжнародного заходу, який відбувся за підтримки Міністерства молоді та спорту України.

24 серпня в Києві пройшов Міжнародний командний турнір «МАТЧ ПОБРАТИМІВ 2021» серед богатирів (формула 2 на 2) за участю атлетів з семи міст побратимів: Київ, Краків, Братислава, Мюнхен, Прага, Рига, Тбілісі.

Благодійний фонд "Тhe founders of the future" Поліни Крупчак вже вдруге підтримує Богатирські ігри.

"Українці не один раз ставали найсильнішими у світі. Думаю, так має бути і надалі. Саме тому вважаю такі змагання важливими і вартими підтримки. Я і наш фонд "Тhe founders of the future", кожного дня допомагаємо дітям сиротам, з онкозахворюваннями та особливими потребами і це дуже важливо але я вважаю не менш важливо допомагати розвитку спорту в нашій державі адже це і є запорука здорової нації" - ділиться Поліна Крупчак

В цей день на березі Дніпра пройшли спортивні змагання, силові вправи та концерт за участю зірок та дітей. Головним гостем свята стала Народна артистка України Ніна Матвієнко.

 

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Богатырские игры,благотворительный фонд
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.