«Права Cправа» зірвала криваву провокацію спецслужб бойовиків «ЛДНР»

27 серпня 2021, 20:55
Власник сторінки
історик, юрист
0
22
«Права Cправа» зірвала криваву провокацію спецслужб бойовиків «ЛДНР»

Варто зауважити, що метою всіх цих кривавих терористичних сценарієв російських спецслужб є відволікання світової уваги від відповідальності Росії за війну на Сході України, виправдання російської агресії, а також позбавлення України світової підтримки та її міжнародна ізоляція.

Д​нями спецслужби самопроголошеної «ЛНР» оприлюднили інформацію, що в результаті контррозвідувальних заходів начебто попереджена диверсія СБУ, яка була спрямована на здійснення теракту в місцях масового скупчення громадян.

У повідомленні прес-служби «МДБ ЛНР» зазначається, що «23 серпня поточного року, напередодні святкування 30-ї річниці дня незалежності України, іноземні спецслужби планували здійснити теракт в місті Красний Луч Луганської Народної Республіки в місці масового скупчення громадян».

Нібито української спецслужби планували підірвати  чотири саморобні вибухові пристрої із засобами дистанційного ініціювання на центральній алеї міста по вулиці Леніна в районі площі імені Кірова і середньої школи № 10.

За  ГІ «Права Справа», метою провокації мало бути максимальне ураження і велика кількість жертв серед цивільного населення.

Крім того, була оприлюднена інформація, що напередодні проведення псевдовиборів між «міністерствами державної безпеки» квазіреспублік був підписаний меморандум про взаємодію на випадок надзвичайних ситуацій, а саме: терактів в «столицях» обох «республік». Акцент робився на тому, що спецслужбами бойовиків готуються провокації як на території «ЛНР», так і «ДНР». Мета провокації- звинувати спецслужби України в проведенні терактів і зриві виборів так званого «глави республіки.

Звертаю увагу, що з 23 по 27 серпня 2021 року на територіях окупованих районів Луганської і Донецької областей   проходили  спільні навчання силового блоку окупантів. Легендою навчань був «пошук диверсантів». Фактично, повторювався сценарій подій листопада 2018 року, коли «міністерствами державної безпеки» квазіреспублік проводилися спільні навчання на випадок т.зв. «надзвичайних ситуацій», а саме: теракту.

Варто зауважити, що метою всіх цих кривавих терористичних сценарієв російських спецслужб є відволікання світової уваги від відповідальності Росії за війну на Сході України, виправдання російської агресії, а також позбавлення України світової підтримки та її міжнародна ізоляція.

Політичному керівництву РФ вкрай потрібно зробити Україну державою-терористом, щоб вийти з формату Мінську і відтак позбутися економічних санкцій.

P.S. 24 серпня в українських ЗМІ з’являється інформація, що у військовий клінічний госпіталь №1602 Південного військового округу збройних сил Росії в Ростові з окупованої території Сходу України доставлено тіло Кагиза Манакова. Останній є підполковником збройних сил РФ. Ба більше, – заступник начальника курсу спеціальної підготовки 54 центру підготовки розвідувальних підрозділів збройних сил Росії «Владикавказ». Причина смерті – несумісне з життям одиночне кульове поранення.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.