Приїзд Вселенського Патріарха Варфоломія до України

13 серпня 2021, 11:12
Власник сторінки
0
67

.

57% українців позитивно ставляться до візиту Архієпископа Константинополя – Нового Риму, Вселенського Патріарха Варфоломія до України. Ще 32, 5% мають нейтральне ставлення до його візиту і лише 6% – негативне.

При цьому, серед прихильників окремих конфесій найбільше тих, хто має позитивне ставлення, – серед вірян Православної Церкви України і Української Греко-Католицької Церкви (відповідно, 72% і 63%). Водночас серед прихильників Московського Патріархату в Україні 49% позитивно ставляться до візиту Вселенського Патріарха і лише 15% – негативно.

Також для участі в заходах, які відбуватимуться під час візиту Варфоломія можуть взяти участь всі бажаючі. Зважаючи на те, що це буде День Незалежності, УПЦ МП вже переживає, що її організована хресна хода буде меншою, порівняно з майбутніми заходами:)

Ще раз нагадаю, Вселенський патріарх Варфоломій відвідає Україну з офіційним візитом на День Незалежності 2021 року.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.