Хресна хода під час епідемії.

28 липня 2021, 13:02
Власник сторінки
0
82
Хресна хода під час епідемії.

Привід для гордості, чи варто задуматись?

27 липня в Києві пройшла Велика хресна хода до 1033 річниці Хрещення Русі. За деякими даними в даному заході брало участь близько 300 000 учасників. Організувала дану ходу УПЦ МП, яка вже встигла наголосити про це у багатьох ЗМІ.

Але чи є це приводом для гордості, у час, коли у всьому світі вирує епідемія коронавірусу, з’являються новіші та небезпечніші штами вірусу, країни посилюють карантинні вимоги та вимоги до дотримання карантинних вимог, а у нас Московська церква зібрала сотні тисяч людей на вулицях столиці. Варто зазначити, що серед багатотисячного натовпу тільки одиниці були в засобах захисту органів дихання.

Крім вихваляння грандіозною ходою, УПЦ МП насміхається над Українською церквою, що та не провела ходу через коронавірус. Звісно, що таке загроза здоров’ю тисяч людей, коли на кону такий грандіозний піар.

Хоча, чому дивуватися, коли вказівки УПЦ МП йдуть з Росії.   

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.